Agenda Soul&levenscoach Helena Struik

Helena Struik
Helena Struik
Soul & levenscoaching, zielsmissies, levensmissies en inspiratiemiddagen (soms avonden)
Rotterdam (of locatie klant) of via zoom
Zuid-Holland


Ik concentreer mijn activiteiten met Soul Coaching verder rond de invalshoeken Akasha Kronieken, individuele opstellingen, astrologische levensmissies, aura clearingen en basis Human Design.
Ook het omgaan met het rouwproces als je dierbaren hebt verloren. Op dit vlak heb ik zelf veel meegemaakt en door ervaring hiermee leren omgaan. Heel soms komt er een overleden dierbare even gedag zeggen met een boodschap

In de afgelopen 22 jaar als levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.  Kom je er even niet uit, zit je ergens mee in je maag en weet je het gewoon even niet, whats app mij. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten en daarnaast help ik jou in het goed leren neerzetten van intenties, zodat deze uitkomen. 

Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken.

Met een achtergrond als docent communicatie, re-integratie-coach en procesbegeleider, begon ik pas echt mijn intuïtieve talenten en vaardigheden te ontwikkelen nadat ik in 2004 terugkeerde van een intensieve leerzame periode bij de federatie gemeenschap Damanhur in Italië. Ook de Akasha Kronieken leerde ik raadplegen. Ik werd steeds meer gevraagd om de 'levensknopen' bij anderen te ontwarren.  Inmiddels kan ik mij beroepen op meer dan 22 jaar ervaring als soul & levens coach. Als Eco-Intention practioner heb ik me verder leren bekwamen in het waarnemen van energie stromen en hoe deze te balanceren.Tijdens het begeleiden van anderen breng ik mijn intuïtie, fijngevoeligheid (helderhorend, helder voelend en helder wetend etc)  en inzichten altijd met een gezonde dosis humor. Immers lachen werkt bevrijdend. En ook dat jij je veilig voelt, is voor mij belangrijk. Op een professionele en liefdevolle manier zorg ik snel voor verdieping. Ik doorzie patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma's getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt (gaan) manifesteren

Ik heb samen met de zeer bedreven en zich altijd in onderwerpen vastbijtende journalist Fred Teunissen (Fredteunissen) ook een praktisch lees/werkboek geschreven over Akasha Kronieken: "Een Hemels Avontuur"

Zie verder: https://www.bol.com/nl/nl/f/een-hemels-avontuur/9200000031682034/
Evenement / Agenda delen: