Agenda Nohrah

Esther Kleijn
Nohrah
Mahatma Avatar van Synthese Practitioner, Ascensie training, healing, persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, engelen, energetisch werk
Hellevoetsluis
Zuid-Holland


De trainingen die bij mij te volgen zijn, zijn vooral gericht op de Mahatma energie.

De Mahatma energie is dé energie van het Gouden tijdperk. Ze beslaat het volledige spectrum van de bron van 352 stralen. Ze is de hoogst ongeprogrammeerde energie direct van de bron die er is en daarom zeer zuiver en puur. Ze is nog steeds aan transformatie onderhevig en door met deze energie te werken transformeer jij automatisch mee.

We leven in een bijzondere tijd waarin je last kan hebben van de zogenaamde ascensie verschijnselen. Dit kan zijn: slecht slapen; druk op het hoofd; lichamelijke klachten zoals vast zittende spieren in de nek en schouders; onrust; wisselende emoties; enzovoorts. Door de Mahatma energie ga je makkelijker door deze tijd heen. Tevens word je uitgenodigd om naar binnen te keren en bij jezelf te onderzoeken wat er speelt en waar je heling naar toe kan brengen.

Tijdens de trainingen werk ik altijd via het Hogere Zelf. Jouw Hogere Zelf is verbonden met het Goddelijke en weet daarom precies wat jij nodig hebt, waar de energie naartoe moet en wanneer.

Er is de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de manier van werken en de energie alvorens meteen de driedaagse training te doen. Volg hierin je eigen gevoel. Bij twijfels en / of vragen kan je mij altijd een persoonlijk berichtje sturen. https://nohrah.nl/contact/Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
27-06-2023
Hellevoetsluis
Zuid-Holland
21-07-2023
Buurtcentrum de Oude Woelhoek te Hellevoetsluis
Zuid-Holland
29-09-2023
Enjoy Sport en massage Hellevoetsluis
Zuid-Holland
11-11-2023
Enjoy, sport en massage Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: