Agenda NatuurlijkBewust

Tineke Kleine Deters
NatuurlijkBewust
Spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling, meditatie, belichaming hogerzelf, The Sophia Code, Kristal, Lichtklank heling,
Emmen
Drenthe
INSPIRATIE - HERKENNING - ERKENNING
Wellicht vind je op mijn website bevestiging, herkenning en erkenning van hetgeen je ervaart in deze overgangstijd naar een nieuw en liefdevoller bewustzijn. Of vind je hier die ene richtingwijzer naar genezing en heelwording waar je al zo lang naar op zoek bent. Hoe ga je om met de veranderingen die deze bijzondere tijd voor jou persoonlijk met zich meebrengt? Je fysieke lichaam, je fijnstoffelijke lichamen, je ziel en je Hoger Zelf spelen een belangrijke rol in jouw groei naar eenheid en heelheid in je zelf.

HEEL WORDEN
Nooit was de noodzaak zo groot als nu om het hogere Aspect van ons zelf te gaan leven en nooit waren zoveel 'gereedschappen' en hulpbronnen voor ons beschikbaar. Als nooit te voren zijn wij nu bij machte om los te breken uit oude aardse conditioneringen en om 'wie-wij-werkelijk-zijn' in het hier en nu te gaan leven. Luister naar de stem van je hart en de signalen van je lichaam als je informatie tot je neemt. Als het resoneert brengt het je een beetje dichter bij de heelheid en eenheid waar je ziel al zo lange tijd naar verlangt.

AARDING - KLANK - KRISTAL
(Kristal)Klank en een geaarde verbinding met je lichaam en 'alles wat je nog meer bent' zijn basis-ingrediƫnten van de werkwijze in consulten, behandelingen, workshops en meditatiesamenkomsten. De prachtige Kristalfrequenties van Sound of Crystal ondersteunen je om jouw innerlijke Lichtkracht en daarmee verbonden zelfhelend vermogen te activeren, te bekrachtigen en een herinnering in je wakker te maken van 'wie je nog meer BENt'. Al jouw zelfaspecten vragen om omarming en erkenning in dit cruciale moment in de 'tijd', waarin we meer en meer van ons Hogere Zelf gaan belichamen. Wacht niet langer, dit is JOUW tijd!

AUDIO
Een groeiend aantal audiobestanden van geleide meditaties om jouw LICHT te kunnen gaan leven geven je ondersteuning, vertrouwen en kracht wanneer je die nodig hebt.
Evenement / Agenda delen: