Agenda klankmeditatie concerten van John Kremer

John Kremer
John Kremer
klankhealing, klankconcert, klankmeditatie, sitargitaar, helende snaren, intuitieve zang, mantra, klankschalen, klankhealingconcert, meditatie
Roermond
Limburg


John Kremer geeft op regelmatige basis klankmeditatie concerten en doet dit al sinds 1996.
Hij heeft in de loop van de vele jaren op veel plaatsen in ons land concerten gegeven.
Waar vroeger de nadruk lag op klankschalen heeft daar de laatste jaren een verandering in plaats gevonden, namelijk in die zin dat snareninstrumenten momenteel min of meer de hoofdrol spelen.
Er zijn echter ook nog steeds een paar klankschalen en gongs aanwezig met hun heilzame trillingen.
John speelt al sinds eind 70er jaren gitaar en heeft in de 80er/90er jaren ook diverse andere instrumenten, zoals drums en basgitaar, in diverse bands gespeeld. Halverwege de 90er jaren is hij geswitched naar solo concerten in de meditatieve sfeer. Tevens heeft hij in de 90er jaren vele opleidingen gevolgd bij Malva Meditatie, waar al geleerd werd dat snareninstrumenten eigenlijk de meest heilzame werking hebben van alle muziekinstrumenten (mits op de juiste wijze bespeeld). Deze informatie kwam via dieptrance medium Lex Persoon, die de geestelijk leider was van Malva Meditatie.
De manier waarop John de snareninstrumenten bespeeld is gebaseerd op de basiskennis van de Indiase traditionele muziek, welke hij geleerd heeft vanaf het jaar 2000, o.a. in een aantal workshops die hij volgde bij Ashoka en Rishabh Dhar. Ashoka is een Indiase zangeres en muziekguru en haar zoon Rishabh begeleid haar op pakhavay (Indiase drum). Tevens heeft John workshops m.b.t. de Indiase muziek gevolgd bij Micha Stemerding (de instrumentenbouwer die de Ganesh sitarlier gebouwd heeft).
John heeft echter met deze basiskennis zijn eigen manier van intuitief geimproviseerde concerten ontwikkeld en deze zijn nooit precies hetzelfde als een voorgaand concert.
Tevens is John gediplomeerd chakrahealer / lifecoach.

Namasté. Ik groet het licht in U :-)


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
20-07-2024
Roermond
Limburg
Evenement / Agenda delen: