Agenda klankhealingconcerten van John Kremer

John Kremer
John Kremer
klankhealing, klankconcert, klankmeditatie, klankschalen, ocarina's, zang, helende snaren, klankhealingconcert, meditatie, mantra's
Roermond
Limburg


John Kremer is vele jaren aktief geweest in de muziek en heeft in de loop van die jaren diverse muziekinstrumenten bespeeld. Eind zeventiger jaren begon hij met gitaarlessen en zingen, waarna hij halverwege de tachtiger jaren overstapte op basgitaar en dit instrument in diverse bands gespeeld heeft.
In het begin van de negentiger jaren is zijn interesse uitgegaan naar meditatie en alternatieve healingmethoden. Hij heeft vanaf dat moment diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied (o.a. chakrahealing, acupressuur, reiki, lifecoaching en esoterische colleges).
Vanaf de helft van de negentiger jaren is hij begonnen met het geven van klankschalenconcerten en met de tijd zijn er meerdere instrumenten aan zijn live-performances toegevoegd. Hij heeft in de loop van de jaren op vele plaatsen in ons land concerten gegeven.
De laatste 2 jaar heeft hij zich voornamelijk toegelegd op online concerten, waarvoor dank aan de velen die hier regelmatig gebruik van gemaakt hebben.
Nu de wereld na 2 jaren van roerige tijden en lockdowns weer enigzins in normaal vaarwater terecht is gekomen worden de live concerten voor publiek weer opgestart. Er zijn veel verschillende meningen over wat er nu precies aan hand was en hoe dat allemaal kwam. Feit is dat het er was, maar inmiddels tamelijk afgezwakt is. Ik heb het dan natuurlijk over het corona-virus.
Dit in overweging nemend en het feit dat er momenteel geen lockdowns en speciale toegangsregels meer van kracht zijn, heb ik besloten weer een aantal klankhealingconcerten te organiseren in de komende maanden. Voel je je nog steeds veiliger met een mondkapje, dan kun je dat natuurlijk meenemen, maar verplicht is dat momenteel niet meer.
Momenteel bestaat het te gebruiken instrumentarium tijdens mijn klankconcert uit klankschalen, gongs, Oosterse snareninstrumenten, ocarina's en zang. De muziek/klanken die ten gehoren worden gebracht tijdens zo'n concert worden intuitief geimproviseerd en een concert is dus nooit precies hetzelfde als een voorgaand concert.
Laat jezelf meevoeren op de helende en meditatieve klanken tijdens een klankconcert.
Namasté. Ik groet het licht in jou.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
10-07-2022
Gezondheidscentrum De Boog, Roermond
Limburg
24-07-2022
Huys Kaldenbroeck te Lottum (nabij Venlo)
Limburg
Evenement / Agenda delen: