Agenda Kirima Spiritual Healing

Karin Vink
Kirima Spiritual Healing
Reiki, Engelen, Priesteressen, Sjamanisme, spirituele weekends en vakantieweken, reading & healing consulten
Breda e.o.
Noord-Brabant


In 2003 kwam ik in aanraking met REIKI en dat was de grote ommekeer in mijn leven en ben ik mijn spirituele weg ingeslagen.
Ik heb mijn kantoorbaan opgezegd en ik ben mijn eigen spirituele praktijk gestart, genaamd Kirima Spiritual Healing.
Deze naam is ontstaan na een bezoek aan het bijzondere Paaseiland (Chili): “Ki” is Japans voor energie en “rima” is Polynesisch voor handen.

In 2005 heb ik kennis gemaakt met de Engelen en dat heeft mijn persoonlijke transformatie in een stroomversnelling gebracht.

Vanuit Kirima geef ik diverse cursussen en workshops, zoals Engelen, Priesteressen, Sjamanisme, Verheven Meesters, Reiki, meditaties en behandelingen/consulten.
Dit kan ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten, dat je meer energie krijgt en dat jij je gaat focussen op datgene wat echt belangrijk voor jou is in je leven.
Mijn motto is: Houd het simpel!

Tevens organiseer ik samen met Zuiderlicht – Centrum voor bewust leven te Breda, Engelenweekends aan Zee en spirituele vakantieweken, deze worden door mij begeleid.
En zelf organiseer en begeleid ik spirituele weekends, zoals het “Inspiratieweekend van buiten naar binnen”.

Ik werk in Breda en Baarle Nassau en ik geef mijn activiteiten desgewenst ook op afspraak en bij jou thuis, vraag bij mij naar de mogelijkheden.

Hartelijke groeten, Karin
Evenement / Agenda delen: