Agenda Karin Uiling

Karin Uiling-Hendriksen
paisho
NAH coaching, systemisch werker, NLP Coach
Zeist
Utrecht


Ik ben een rasechte Zeisterse, geboren in 1958, veel zien komen en gaan in ons dorp.
Ik hou erg van de natuur. Vooral bomen vind ik prachtig en ik hoop dat er nog vele bomen blijven staan in onze omgeving. Want dàt is wat Zeist zo mooi maakt. Ik kom graag in het bomenmuseum Von Gimborn in Doorn. Ook bomen hebben hun eigen energiesysteem en communiceren. Wist je dat zij een gigantisch netwerk hebben door het wortelsysteem onder de grond, dat kan zelfs vele kilometers ver gaan.

Verbindingen maken dat is wat wij mensen ook allemaal kunnen leren. Met ons diepe zelf en de mensen om ons heen.

Door Corona heb ik mij nog meer door mijn intuïtie laten leiden en mijn gezonde verstand leren vertrouwen. Laat jij je leiden door de stroom, of houd jij je bij jouw eigen verstand en volg je jouw intuïtie?

Mede door mijn opleidingen in binnen- en buitenland kan ik jou dit ook leren en ik vind het fijn om mensen weer op weg te helpen.

Kom je er niet uit na obstakels in jouw leven, dan kan ik je op weg helpen naar wie jij werkelijk bent en wat er voor jou op je pad ligt. Je zult het zelf vinden door de workshops/trainingen die ik geef.

In het werk wat ik deed bij organisaties als coach / adviseur / maatschappelijk werker (ook internationaal), heb ik mij altijd verplaatst in wie er voor mij zit, wat wil je en wat kan je.

Door mijn pittige levenslessen, ook fysiek en mentaal, heb ik altijd mijn eigen weg gevolgd. Complimenten van artsen, hoe ik met alles omga. Sinds 2016 heb ik nog restverschijnselen van een ernstig neurotrauma. Ben door de harde klap op een kant van mijn hoofd totaal doof aan mijn rechteroor, met tinnitus en vervorming van geluid bij versterking aan dat oor. Mensen die ik spreek zeggen vaak, je ziet en merkt helemaal niets aan jou!

Dat is mijn kracht en nuchterheid: verbinden met wat je kan en wilt... Het is zoals het is. Doe wat je kunt en maak gebruik van die kwaliteiten die eenieder van ons in zich heeft. Door dingen die wij mee maken, kunnen we daar bij tijd en wijle even niet meer bij komen. Maar dat is altijd tijdelijk. Gaan voor wat kan en niet denken aan wat niet kan. Groei van potenties, die je soms zelf niet eens ziet, blijft altijd mogelijk.

Denken buiten kaders en mijn natuurlijke helder voelen en helder weten is mijn kracht, waarmee ik jou kan helpen.

Lees ook mijn artikel in het Zeister magazine: https://www.zeistermagazine.nl/karinuiling
Evenement / Agenda delen: