Agenda Eighteen Inches

Khanh Nguyen
Eighteen Inches
Kundalini NRGY, Cosmic NRGY, healing, coaching
Rotterdam
Zuid-Holland


De mooiste reis die je ooit zult maken, is de reis van je hoofd naar je hart. Dat is precies waar Eighteen Inches voor staat.

Als healer, spaceholder en gids ben ik hier om je te ondersteunen op jouw pad naar innerlijke rust en zelfontdekking. Mijn diensten omvatten Soul Healing, Soul Journeys, Kundalini NRGY Awakening en Cosmic NRGY. Allemaal om je te verbinden met je diepste essentie. Als facilitator help ik je om de energieën in jezelf te ontwaken en te harmoniseren.

Met een intuïtieve benadering en een diep innerlijk weten, begeleid ik je bij het navigeren door de uitdagingen en kansen die het leven biedt. Of je nu op zoek bent naar healing, spirituele groei of een gids op jouw pad, bij Eighteen Inches vind je de begeleiding die je nodig hebt om je hart te openen, je ziel te laten stralen en thuis te komen.

Laat Eighteen Inches de Healing Space zijn waar jij jezelf ontdekt, voelt, geneest en groeit. Samen creëren we een pad dat je verbindt met de kern van wie je werkelijk bent. Laten we samen op reis gaan, van het hoofd naar het hart ❤️
Evenement / Agenda delen: