Agenda Awaken My Lifeforce

Emiel Wieselmann
Awaken My Lifeforce
Kundalini activatie, levensenergie activatie, Stargate meditatie, healing,
Heiloo
Noord-Holland


Er zijn heel veel ingewikkelde technieken om je zelf te bevrijden van fysieke en emotionele blokkades, maar wat als er een manier bestond waar je enkel hoeft te liggen en je open te stellen? Waar de energie je meeneemt en je brengt wat je nodig hebt op dat moment? Waardoor je vanzelf in een transformerend proces terecht komt?

Deze manier bestaat en heet L.E.T. ofwel Lifeforce Energy Transmission.

Deze activatie is een directe transmissie van levensenergie die op een natuurlijke wijze in je lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor komt er een diepgaand transformatie proces op gang. Ook wel Kundalini ontwaking genoemd.
Het is een krachtige transmissie van energie, waardoor een diep interne proces begint en energetische blokkades – fysiek, mentaal en emotioneel – worden opgelost en je weer in balans komt.

Stargate
In de ruimte zal een Stargate staan die we gezamenlijk zullen activeren.
De Stargate is een interdimensionale deuropening - een geometrische structuur die een krachtig bewust energieveld uitstraalt, een energie die je binnen enkele ogenblikken naar een diepe meditatieve staat kan brengen.

Dus wil jij je levensenergie laten ontwaken en in balans komen? Je verbinden met je lichaam? Herinneren wie je werkelijk bent?

Op een veilige manier, in een krachtig en liefdevol energieveld neergezet door een Stargate?

Dan is dit voor jou!

De energie brengt wat jij op dat moment nodig hebt. Het is een stap naar meer vrijheid, vreugde en je authentieke zelf!

Evenement / Agenda delen: