Nieuws

Nieuwe layout !!
07/07/2013 - 21:52

Spirituele-agenda.nl heeft een nieuwe layout! Het was tijd voor een fris nieuw uiterlijk, niet meer blauw, maar nu warm en stralend goudgeel als dominante kleur. De website volgt de layout die de Facebook Apps al hadden.

Facebook integratie is een feit!
26/02/2013 - 18:50

De Facebook integratie van Spirituele-agenda.nl is een feit! Nu is de spirituele agenda ook binnen Facebook te raadplegen! Eindelijk een centrale plek binnen Facebook voor spirituele activiteiten! En voor gebruikers van de agenda is er nu gelijk een manier om snel in te loggen en eenvoudig facebook evenementen naar Spirituele-agenda.nl te importeren!
Meer informatie: http://www.spirituele-agenda.nl/facebook
Gelijk naar de agenda op Facebook: https://apps.facebook.com/spiritueleagenda/

Nieuwe functionaliteit: spirituele centra
23/10/2011 - 10:03

Vanaf heden kunnen niet alleen spirituele evenementen en profielen op Spirituele-agenda.nl worden geplaatst, maar ook locaties, spirituele centra. Hiermee streeft Spirituele-agenda.nl drie doelstellingen na:
1. de vindbaarheid van spirituele centra vergroten voor bezoekers
2. de centra de mogelijkheid bieden om hun te verhuren ruimtes zichtbaarder te maken
3. het gemakkelijker maken voor mensen die spirituele evenementen houden/organiseren op verschillende locaties, om daarvoor geschikte ruimte te vinden

Nieuwe functionaliteit: melden/tippen van evenementen!
17/02/2011 - 20:35

Vanaf heden kan men als bezoeker van de website of als gebruiker van de website andermans evenementen melden/tippen! Wanneer er mooie, grote of belangrijke "licht brengende" evenementen op komst zijn (bijvoorbeeld (internationaal) georganiseerde meditaties, intentie-experimenten, petities, positief-gerichte demonstraties, bijeenkomsten, druk bezochte manifestaties en festivals, unieke workshops), waarvan men voelt dat het belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte gebracht worden, dan kan men er nu voor kiezen het evenement te melden, waarna het een prominente plek krijgt in de agenda van Spirituele-agenda.nl.

Dit is niet hetzelfde als het aanmaken van evenementen door gebruikers die over een account beschikken, men heeft hiervoor geen account nodig en hoeft geen geregistreerde gebruiker te zijn, het is gewoon een kwestie van naar www.spirituele-agenda.nl/melding gaan, daar het formuliertje invullen en klaar! Het gaat er dus echt om dat een ieder, zonder dat men zelf de houder/organisator is van het evenement, maar het wel van belang vind dat zoveel mogelijk mensen er kennis van nemen, het kan aanbieden voor opname in de agenda. Spirituele-agenda.nl heeft de hoop dat wanneer deze functie een tijdje in de lucht is en “ingeburgerd” is, dat bezoekers in de toekomst gelijk denken: “ah, dat is belangrijk voor iedereen om te weten, die ga ik melden bij Spirituele-agenda.nl ! “ ;-)

Nieuwe functionaliteit: rss en widget
24/01/2011 - 22:31

Vanaf heden kan de bezoeker ook gebruik maken van RSS! En verder stelt Spirituele-agenda.nl ook een widget beschikbaar! Hiermee is de agenda van de gebruikers, die over een eigen agenda pagina op Spirituele-agenda.nl beschikken, via een klein aanpasbaar schermpje (frame) te integreren op de eigen startpagina's, websites en weblogs van bezoekers. Hierdoor kunnen, indien zij daarvoor kiezen, bezoekers automatisch en direct op hun eigen webpagina's op de hoogte worden gehouden van bijvoorbeeld hun favoriete bijeenkomsten, dansavonden en beurzen! Een voorbeeld van de widget vind je op http://www.spirituele-agenda.nl/agenda/widget .

Nieuwe functionaliteit: social media integratie
18/01/2011 - 18:54

NIEUW: Vanaf heden kunnen de deelnemers en bezoekers van Spirituele-agenda.nl gebruik maken van social media functionaliteit en rss. Inmiddels hebben meer dan 3 miljoen Nederlanders een Facebook account en meer dan een miljoen een Twitter account. Het effect van de 'interconnectedness' die de integratie van deze social media in websites heeft, is enorm en zal alleen maar toenemen. Nieuwsfeiten en gedeelde interesses verspreiden zich razendsnel. Het is een informatietechnologie die de onderlinge verwevenheid op het internet steeds meer vergroot, en dit proces lijkt parallel te lopen aan een collectief groeiproces in bewustzijn. Hoe meer bewustzijn, hoe meer éénheid en onderlinge verbondenheid, meer vermogen tot informatieverwerking, laagdrempelige en onbeperkte toegang tot informatie, en snelle informatiedeling,
Spirituele-agenda.nl meent met het oog op de doelstelling van een maximale verspreiding van de spirituele activiteiten van diens gebruikers, niet achter te kunnen blijven in de integratie van deze social media, en zal daarom een aantal optionele functionaliteiten van Facebook en Twitter gaan integreren.

Nieuwe functionaliteit: persoonlijke agenda/profiel pagina's
19/12/2010 - 13:04

NIEUW! Vanaf heden hebben de deelnemers van Spirituele-agenda.nl de mogelijkheid om een eigen agenda/profiel pagina te gebruiken, met een persoonlijke introductie en een opsomming van alle eigen evenementen. Bezoekers van de website kunnen vanuit de algemene agenda pagina's, de deelnemerslijst en alle individuele evenement pagina's via de icoontjes naar deze pagina's springen!

Storing verholpen
02/09/2010 - 21:13

In de ochtend en begin van de middag is vandaag 2 sept voor enkele uren de website onbedoeld offline gegaan wegens een geheugentekort op de webserver. Het is nog even afstemmen qua servercapaciteit op de snel groeiende website. Het probleem lijkt te zijn verholpen, excuses voor het ongemak.

Online!
08/07/2010 - 16:37

Spirituele-agenda.nl is online !!!
Met groot enthousiasme kan ik mededelen dat vandaag 8 juli 2010 na een ontwikkeltijd van 4 maanden eindelijk de website in de lucht gegaan! Flink geinspireerd door Spirit heb ik de afgelopen maanden hard gewerkt om deze website te realiseren! ;-) Met deze website hoop ik een bijdrage te leveren aan de nieuwe stroom van de vele mooie initiatieven van lichtwerkers in Nederland, op alle gebieden binnen de samenleving!