5-daagse training Medicijn voor de Aarde

Trainingscentrum Cirkel
23-03-2024
13:30
yogacentrum Novastrada in Roden
Drenthe
€ 395,-


5-daagse training Medicijn voor de Aarde

Het sjamanistische pad – een oude spirituele levenswijze

Voel jij ook de roep van het sjamanistische pad en het verlangen om de kracht te ervaren van deze oude spirituele levenswijze en helingsmethode? In deze training ga je met behulp van krachtige sjamanistische rituelen contact maken met jouw zielsessentie middels trancereizen, zang (stembevrijding), dans, werken met het Medicijnwiel en het spelen op de sjamanendrum.

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift in de wereld te brengen heeft. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit de andere realiteiten. De droomreizen en sjamanistische rituelen in deze training hebben als doel om hier meer zicht op te krijgen, zodat je langzaam maar zeker van hieruit je plek in de wereld kan innemen.

De zang van sjamanistisch coach en soundhealer Layla, die intuïtief is en diep doorwerkt, nodigt samen met de klank van de drum en andere meditatieve instrumenten uit tot het loslaten van oude energetische patronen en het verwelkomen van jouw zielsessentie. Je gaat je steeds meer verbonden voelen en ervaart de vreugde van thuiskomen in jezelf. Ook als je je Medicijn al ‘leeft’, kan deze training is een mooie verdieping zijn in het sjamanistische pad.

In de cirkels is veel aandacht voor het ceremoniële aspect en wordt gezorgd voor een zorgvuldige en veilige setting met onderlinge openheid, respect, humor en verbondenheid. Op locatie bij het prachtige groene yogacentrum NovaStrada in Roden.

Opbouw van de training:
De sjamanistische Droomreis
In verbinding met je intuïtie en je creatiekracht
In deze eerste bijeenkomst wordt je meegenomen door melodieuze intuïtieve zang en de klank van de sjamanendrum naar je binnenwereld. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de Droomtijd. In de reis kun je gidsen ontmoeten zoals Krachtdieren en een diepe mystieke verbinding voelen. De middag wordt afgesloten met een klankbad met Tibetaanse klankschalen.

Dans-je-Ziel workshop
De rituele kracht van Dans
Bij deze cirkel maak je eerst een Droomreis met de sjamanen drum, waarna je je reis gaat dansen onder begeleiding van (live)-muziek. Je danst op blote voeten en met een blinddoek, zodat je goed contact kan maken met je lijf. Dit doe je vanuit een gerichte intentie, waardoor je in contact komt met je diepste verlangens. Ook nodigen we je uit om bij de meer meditatieve dansnummers te zingen en je stem te bevrijden. Na de dans lig je op een yoga-matje, in de klanken van Tibetaanse klankschalen en melodieuze intuïtieve zang. Met gastmuzikante Karka Speelman op de djembé, handpan & klankschalen.

Healing Drumcirkel
Ritme en zang als oeroude helingsmethode
In deze healing drumcirkel ga je de kracht ervaren van het spelen op de sjamanendrum en ga je je stem bevrijden door het zingen van prachtige sjamanistische liederen uit verschillende werelddelen. Je verbindt je vanuit het hart met de genezende klanken van de drum, zodat de trillingen van de drum door je heen kunnen stromen. Alle liederen zijn zeer meditatief, waardoor je een krachtige energie zal gaan voelen door het ritme. Ook is er ruimte voor eigen improvisatie. We sluiten de cirkel af met een healing ceremonie met onze drums voor enkele deelnemers uit de groep. Heb je geen drum? Dan kun je een drum lenen!

Het sjamanistische Medicijnwiel & Opstellingen
Voor balans op je levenspad
Volgens het sjamanistische Medicijnwiel, een wegwijzer waarin je verbinding maakt met je oorspronkelijke zielsenergie, lopen wij telkens weer opnieuw ons ‘Wiel van wijsheid’. Door dit Wiel meer bewust te ervaren, wordt het vermogen in ons wakker gemaakt om voorbij te gaan aan onze aardse beperkingen, waardoor we ons kunnen bevrijden van oude overtuigingen & oude trauma’s. Door het werken met het Medicijnwiel maak je contact met je oorspronkelijke zielsfrequentie, waardoor je meer balans gaat ervaren in je aardse bestaan. Met gastdocent en systemisch counselor Marieke Mosk voor het Systemisch werk op het Wiel.

Het Vuur van de Voorouders
In deze laatste bijeenkomst komen we in de avond bij elkaar rond het Vuur. We maken contact met onze (spirituele) voorouders met behulp van een geleide Vuur-meditatie (Droomreis) om te kijken wat hun boodschap is voor ons levenspad. Wat willen we nu loslaten en wat willen we verwelkomen? Hoe gaan we nu verder op ons pad? We sluiten af met het zingen van liederen voor Moeder Aarde.

Data (zaterdag, van 13.30 - 17.15 uur): 23 maart, 20 april, 18 mei, 9 juni (zondag!) & 6 juli (in de avond, van 19.30 – 22.00 uur).
Bijdrage: 395,- (inclusief alle meditaties voor thuis, liederen en reader Medicijnwiel)
Opgave & info: laylaradjab@gmail.com

Kijk voor meer info over de training en over Layla op de website van NovaStrada of www.trainingscentrumcirkel.nl


Evenement / Agenda delen: