Germaanse Geneeskunde – Arjen Lievers

Op Hodenpijl
07-02-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
workshop


Hoe ontstaan ziektes? Waarom ontwikkelt de één bronchitis, de ander laryngitis en nog weer iemand anders aambeien, reuma, een maagzweer of ziekte van Crohn? Het antwoord daarop is eenvoudig en iedereen kan het begrijpen. Je hoeft daarvoor zelfs geen geneeskunde te hebben gestudeerd!

Op 7 februari verzorgt Arjen Lievers, bekend van de podcast met Jorn Luka, een lezing over German New Medicine® (GNM). GNM is een revolutionair nieuwe kijk op ziekte en gezondheid, die in 1981 werd ontdekt door de Duitse arts Dr. Ryke Geerd Hamer. De GNM baseert zich op Vijf Biologische Wetten, die ervan uitgaat dat ons lichaam is uitgerust met allerlei overlevingsprogramma’s, die worden aangestuurd vanuit onze hersenen en die worden opgestart na specifieke vormen van stress. De GNM laat ons zien dat ziekte, anders dan ons wordt geleerd, geen willekeur is, maar een duidelijk aanwijsbare reden heeft en volgens een systeem verloopt. Dat schept vertrouwen! Dr. Hamer: “Laat me u de weg wijzen naar een begrip van ziekte, vrij van angst en paniek”.

Arjen ontdekte de GNM na het overlijden van zijn broer Wessel. Hij schreef een boek over zijn zoektocht en maakt sinds 2017 onderdeel uit van een internationaal Learning GNM teacher team onder leiding van Caroline Markolin PhD., die zelf jarenlang bij Dr. Hamer studeerde. Tevens vertaalde Arjen de website van Caroline naar www.germaansegeneeskunde.nl.

GNM® stelt niet alleen een paradigmaverschuiving voor als het gaat over wat ziekte is en hoe ze ontstaan, maar ook over wie wij zijn als mens. Aan de hand van allerlei anekdotes en praktische voorbeelden legt Arjen uit hoe onze psyche, hersenen en organen drie uitingen zijn van één biologische unit, welke oorzakelijke therapie daaruit voortvloeit, wat echte preventie is en hoe wij op basis van deze kennis een nieuwe samenleving kunnen opbouwen. Een samenleving die is gebaseerd op de biologische code van onze hersenen en onze ware Natuur.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: