Meditatiemiddag VOLGEBOEKT

Ravenster
21-05-2022
14:00
Nijmegen
Gelderland
€zie event
vrijwillige bijdrage
meditatie


VOLGEBOEKT, check de volgende data. We plannen deze middagen iedere drie weken.

De groepsmeditaties zijn meestal op een zaterdagmiddag (14-17 uur) bij ons thuis in hartje Nijmegen. Wil je meedoen, reserveer dan een plekje via de site. Bij de bevestiging van je reservering krijg je ook praktische info en ons adres. Vrijwillige bijdragen zijn welkom.

Wij gebruiken meestal een geleide vorm van mediteren met uiteenlopende en vaak verrassende resultaten. Bij deze vorm van mediteren focus je op een intentie, vraag, situatie, thema, huis of plek… Kortom ‘alles’ is mogelijk. Je kunt ook zonder dat alles afstemmen op het hier en nu. Soms komt er een inzicht van binnenuit, soms krijg je een boodschap via een van je gidsen of spirits. Soms maken we een reis… Soms kom je simpelweg tot diepere verbinding met jezelf.

De meditaties doen we in een kleine groep bij ons thuis. We kunnen maximaal vijf mensen ontvangen. De deelnemers versterken elkaar, en vullen elkaar aan. Vera en Ernst zorgen samen met de aanwezige spirits voor een ondersteunende (groeps)energie. We bepalen met elkaar hoe we de middag zullen invullen. Meestal ontstaat het programma ongedwongen en past precies bij de groep en het moment. Na afloop van een meditatie delen we onze ervaringen met elkaar.

Ernst Tielenius Kruythoff en Vera Ros
Evenement / Agenda delen: