ezeltrektocht Vechtdal

Margometezel
21-08-2022
11:00
Zwolle
Overijssel
€ 496
groepskorting
nieuwe-aarde
reizen


Leven in de natuur, door mooie landschappen trekken, vol eenvoud, kamperen, wandelen met ezels die je bagage (deels) dragen, in overleg stukken lopen in stilte, een kampeerplek opzoeken als we genoeg gelopen hebben, een simpel en voedzaam potje koken, de materiele luxe thuislaten en de telefoon uit, vertrouwen op de stroom van het leven wat we allemaal tegenkomen elke dag, vriendschap sluiten met de ezels, vrienden maken onderweg met alle levende wezens die je tegenkomt, natuurlijke overvloed en jezelf ervaren.
Komende zomer kun je mee op trektocht met de ezels Ravel en Rosemunde, gewoon door Nederland.

Als je hier allemaal heel blij van wordt, dan zul je een fantastische week hebben met super gezelschap!

Dagafstanden zijn 12-20 km, houd rekening met elke dag lopen. Er zitten in ieder geval ook een paar kortere etappes tussen, zodat we s’middags eerder aankomen en meer rust hebben.

We lopen alle dagen naast de ezels. Van te voren is gepland waar we kamperen. Dit is op campings die Margo al kent en waar we van harte welkom zijn met de ezels. Je houdt van kamperen. Je kunt goed op de grond leven, want we hebben niet elke dag een stoel. Een goede lichamelijke conditie is noodzakelijk.

De te lopen route is gebaseerd op eerdere tochten die Margo met haar ezels heeft gelopen, ze kent de streek heel goed. We hopen natuurlijk op heel mooi zonnig weer.

Er geldt een maximum gewicht aan mee te nemen spullen. Je draagt zelf een rugzak met je kleding en persoonlijke dingen. De kampeerspullen zoals slaapzakken, tentjes en matjes gaan op de ezels. Maar toch is dat veel comfortabel dan je hele hebben en houwen op je rug! De ezels die meegaan zijn groot, ze hebben een prettig looptempo.

Honden kunnen niet mee.

De tocht start in Zwolle en eindigt ook in Zwolle. We lopen via Dalfsen, Vilsteren, Lemelerberg, via het mooie pad langs de Regge, het Eerder Achterbroek, de bulten bij Rheeze, Diffelen, de noordkant van de Vecht, Ommen: een mooi rondje Zwolle-Vechtdal. Het is een schitterende streek, vol afwisseling.

Reisdatum: zondag 21 augustus tot en met zondag 28 augustus 2022

Er is plek voor 3 tot en met 8 personen.
Evenement / Agenda delen: