Tarot verdieping

Goedstof met Nicole Smolenaers
27-03-2024
19:00
Entresol, aparte ruimte bij de SooS te Weert
Limburg
€ 35
meditatie
workshop


‘divination is not seeing the future; it's looking at the present from a different perspective and seeing connections that were otherwise invisible’ – Charbel Tadros

Waarschijnlijk zijn er net zoveel boeken over tarotkaarten dan legpatronen (spellen of leggingen). Maar, neem vooral niets als waarheid aan. Lees, leer, speel en herhaal! In deze productie(reeks) maak je kennis met de diepere betekenis van de kaarten, waardoor jij je eigen zuivere taal met de tarot ontwikkelt.

In feite vormen tarotkaarten een veilig en concreet hulpmiddel om de dialoog aan te gaan met je onderbewustzijn. Als de kaarten letterlijk open op tafel liggen, werkt dit als een krachtige spiegel, waardoor je vanuit een breder perspectief naar het onderwerp, jezelf of je vraag kijkt. Dat kan verrassend zijn, verklaringen geven en je aan het denken zetten.

Natuurlijk vereist het wel enige oefening om de boodschappen goed te kunnen begrijpen. Een tarotdeck bestaat uit 78 kaarten die elk afzonderlijk al een heel verhaal vertellen. Daarom neemt tarotist Nicole je in een drietal producties mee in de wereld van de tarot. Deze producties zijn zowel afzonderlijk als in een reeks te volgen.

Meer info vind je op de site van Goedstof.
Evenement / Agenda delen: