Goedstof wandeling – qi gong

Goedstof met Britt Bost - huisherborist
21-04-2024
10:00
regio Weert
Limburg
€ 10
retreat
workshop


Goedstof wandeling
Tijdens een Goedstof wandeling worden automatisch alle zintuigen geprikkeld; dat maakt het juist zo leuk, afwisselend en divers. Wat raakt je? Wat inspireert je? Wil je dit in stilte ervaren of delen? Je krijgt letterlijk en figuurlijk alle ruimte.

Een wandeling met Britta is een vast item op de agenda van Goedstof. Met haar tomeloze enthousiasme neemt ze je mee op avontuur door het ‘wood wide web’. Onderweg wijst ze je op de vele verborgen parels in de natuur, die volgens haar geen woorden nodig heeft maar gevoeld mag worden. Haar planten- en kruidenkennis is verbazingwekkend, evenals haar passie voor de bomen en bloemen.

De exacte invulling blijft altijd een (fijne) verrassing en wordt meestal afgestemd op de tijd van het jaar. Vast staat dat het een tocht is die je in contact brengt met de natuur én met je eigen natuur.

Hoewel we deze productie samen beleven – soms ook samen met gasten vormgeven – en je eventueel kunt delen wat je wil delen, is het vooral een moment van intentie en manifestatie voor jezelf. Ter afsluiting krijg je natuurlijk even de tijd om te landen met een kopje kruidenthee en wat lekkers.

meer info op goedstof.nl
Evenement / Agenda delen: