Spirituele beurs Heavenly Heart

Spirituele beurs Heavenly Heart
12-11-2023
11:00
Gemeenschapscentrum Lievendaal Eindhoven
Noord-Brabant
€ 5,00
beurzen


Ontdek de wonderen van spiritualiteit tijdens de Heavenly Heart spirituele beurs!
Op zondag 12 november 2023 verwelkomen we jou van 11:00 uur tot 17:00 uur in het Gemeenschapscentrum Lievendaal, aan de Lievendaalseweg 3 in Eindhoven.

Op deze bijzondere dag zijn er diverse mediums aanwezig die klaarstaan voor privé consulten. Laat je verrassen door kaartleggingen, handlezen, nummerologie, foto readings, automatisch schrift, helderziende waarnemingen en nog veel meer!

Of ben je op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Maak dan gebruik van de coaching en NEI consulten die worden aangeboden.

Wil je meer inzicht in jezelf en je energie? Laat dan een aura en chakra foto maken. Ontdek de kleuren en patronen die jouw innerlijke wereld weerspiegelen.

Er zijn diverse verkoopstands aanwezig waar je boeken, orakelkaarten, natuursteen sieraden, wierook, edelstenen en sjamanistische producten kunt vinden. Ook kun je deelnemen aan de workshop smudgewaaier maken. Laat je inspireren en vind het perfecte item dat bij jou past.

Naast de consulten en verkoopstands zijn er diverse energetische healingen en massages mogelijk. Laat je energie in balans brengen en voel je herboren.

Ook zullen er deze dag verschillende lezingen gehouden worden die je gratis kunt bijwonen.

De entree is slechts € 5,00 voor iedereen vanaf 12 jaar (alleen contant). Gratis parkeren is beschikbaar, dus maak je geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats.

De spirituele beurs van Heavenly Heart op zondag 12 november is een unieke kans om kennis te maken met verschillende disciplines en producten op het gebied van spiritualiteit. Ervaar de helende kracht van deze bijzondere dag!
Evenement / Agenda delen: