Ancient mysteries & energies

Ard Pisa
06-12-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe-aarde


Op woensdag 6 december geeft Ard Pisa een lezing bij Op Hodenpijl over ‘Ancient Mysteries & Energies’. De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen en te inspireren om zelf magische plekken op aarde te bezoeken, maar het gaat vooral om een dieper inzicht wie wij zijn als mens en om een idee te krijgen wat de krachtplekken voor ons kunnen betekenen .

Ard neemt je tijdens de lezing mee op virtuele reis over de aarde en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthult hij een aantal ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide en de sfinx in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de reuzengraven op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk.

Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heeft de spreker nog een ongelofelijke uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest bizarre plek die ooit op aarde gevonden is.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: