Human design

De Imme, centrum voor yoga en voeding
15-07-2022
16:00
De Imme, Ossenzijl
Overijssel
€ 340
retreat
Uncategorized


Een retreat met een unieke bundeling van het nieuwe tijds astrologie Human Design en Kundalini Yoga.

Human Design is een revolutionaire en uitermate verfijnde methode om inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en beperkingen. Het is in de 80-er jaren ontwikkeld door de visionair Ra Uru Hu en werkt met een combinatie van enerzijds jouw geboortedatum, tijdstip en plaats (dus astrologische informatie) en anderzijds esoterische en reguliere wetenschappen zoals de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantum-mechanica, biochemie en genetica.

Jouw eigen plek in deze kosmos is uniek: geen ander kijkt door jouw ogen, hoort met jouw oren dan jij zelf. Kundalini Yoga helpt je jezelf bewust te worden van deze uniekheid en legt tevens de brug naar dat wat ons allen bindt: de bron van goddelijke licht en liefde waaruit wij allen afkomstig zijn. De yoga biedt een scala aan instrumenten om je te helpen op dit pad.

Deze unieke bundeling van yoga en nieuwe tijds astrologie wordt je aangeboden door de Human Design kenner Gerrit van Sinderen en de Kundalini Yoga docent Wim Liesker. Met iedere deelnemer wordt afzonderlijk zijn/haar Human Design besproken: een unieke, persoonlijke kosmische blauwdruk. Deze informatie dient als input voor een op jou toegesneden Kundalini Yoga traject. Het resultaat is spectaculair: de kennis van jouw persoonlijke kenmerken wordt direct vertaald naar een concreet traject zodat theoretisch inzicht wordt vertaald naar persoonlijke ervaring. Immers pas in de directe beleving vindt groei en transformatie plaats.

Dit is een retraite waar individuele aandacht centraal staat. Om die reden werken we met maximaal 6 deelnemers. Op die manier is het mogelijk, in een afwisseling van plenaire en individuele sessies, tot het optimale resultaat te komen. De training vraagt daarnaast veel van je eigen inzet: immers echt geleerd, echt gegroeid wordt er op het scherp van de snede. Wij leveren je vlijmscherpe instrumenten, aan jezelf is het om hiervan maximaal gebruik te maken.

Evenement / Agenda delen: