Lichtwezens, leren channelen

Sirion lichtwerk & light body
07-09-2024
10:00
Sirion, Capelle ad IJssel en online
Zuid-Holland
€ 225
korting actie
ascensie
healing


Op dit moment bereiken steeds meer energiegolven de aarde. De sluiers tussen jou en de hogere dimensies lossen geleidelijk op. Misschien merk je dat je wordt uitgenodigd bewuster in contact te komen met de engelen en lichtmeesters om je heen. Ze hebben je onvoorwaardelijk lief en willen graag met je samenwerken!

In deze cursus maak je op een zuivere, liefdevolle wijze contact met jouw kring van lichtwezens. Deze kring kan uit spirituele gidsen, engelen, Meesters, je essentie en hoger bewustzijn bestaan.
Met channelen wordt bedoeld dat je je afstemt op de kring van lichtwezens en zo informatie en energie doorgeeft. De verkregen informatie en inspiratie spreek je uit. Energie kun je in heel je lichaam ervaren en via je handen, ogen en hart naar jezelf en anderen laten stromen.

In meditaties verbind je je met licht en leer je hoe je je op de kring van lichtwezens kunt afstemmen. Er wordt aandacht besteed aan het openen van je hart- en keelcentrum. Je ontwikkelt en verdiept de verbinding en ervaart hoe je op een zuivere manier informatie en energie kunt doorgeven.

Je kunt het contact met lichtwezens gebruiken om meer overzicht op en inzicht in je leven te verkrijgen. Naarmate je het channelen eigen maakt, zul je merken dat informatie vloeiend stroomt; je kunt ervaren dat je geleid wordt en dat je intuïtie groeit.

Tijdens de cursus is er veel gelegenheid om te oefenen. Hierdoor ontwikkel je een goede basis om te channelen.
Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken.
Na de cursus kun je je thuis verder verdiepen door middel van de meditaties en channeloefeningen die je als cursusmateriaal ontvangt.

Data: 10 + 11 februari
Tijd: 10 - 16.30 uur
Plaats: je kunt kiezen of je online meedoet of naar de Sirion opleidingslocatie aan de Willem Marisrade 2A Capelle ad IJssel komt.

Je ontvangt 10% vroegboekkorting bij aanmelding voor 1 juli.
Evenement / Agenda delen: