Kennismakingworkshop Training Je Eigen Wijze Weg

Jeanette Venema Opstellingen en Therapie
08-09-2023
14:00
Echten
Drenthe
€10


De kennismakingsworkshop is een introductie op de Groeitraining je eigen wijze weg. Dit is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene. Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In 8 dagdelen maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene. Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar. In de training word je ondersteund door een groep van 5-10 deelnemers en door de trainers (Jeanette Venema en Nijta Huikeshoven).

De training vindt plaats op 4 vrijdagmiddagen en 2 zaterdagen en start op 6 oktober. Voor data: zie link naar website.

De prijs van de training bedraagt 425 euro. De prijs van de kennismakings- workshop bedraagt 10 euro. Dit wordt in mindering gebracht bij deelname aan de training.

Locatie:
D'Olde Karke
Zuidwolderweg 8
7932 PP Echten (nabij Hoogeveen)
Evenement / Agenda delen: