3 daagse opleiding Trauma Release & Breathwork

Inner-journey.nl
26-09-2023
10:00
Hilversum
Noord-Holland
โ‚ฌ1495
retreat
workshop


๐Š๐ซ๐ข๐ฃ๐  ๐๐ž ๐ฏ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐ก๐ž๐›๐ญ ๐จ๐ฆ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ ๐ญ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ž๐ง.

Deze 3-daagse opleiding richt zich op therapeuten, psychologen, trainers, yogadocenten, lichaam werkers en (adem) coaches die de adem willen toevoegen in hun begeleidingswerk en werken vanuit een holistische visie.

Daarnaast is deze ook geschikt voor iedereen die zich wilt ontwikkelen.
Deze inner-journey-opleiding zorgt voor een diepgaande en solide verschuiving in je leven. Het kan life-changing zijn.

Inner-journey Body Remembers Trauma Therapy (BRTTยฎ) & Trauma Release Breathwork (TRBยฎ) is ontworpen om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Met de Body Remembers Trauma Therapie kun je op een pure manier in elke situatie werken, zonder de trauma details te kennen. Het onbewuste van de cliรซnt weet het allemaal, en dat is waar de genezing en bevrijding gebeurt.

๐“๐ก๐ž๐จ๐ซ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ข๐ฃ๐ค ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ข๐ง๐ 
Deze intensieve opleiding van drie dagen stelt je in staat een techniek(en) te leren waarmee je snel, doeltreffend en blijvend trauma kan wegnemen. Daarnaast krijg je diverse tools, aangereikt inclusief een map met lesstof.

Tijdens de 3-daagse opleiding wordt je verdiepende theorie en praktijkervaring aangeboden.

Het doel van deze opleiding is om op verantwoorde wijze te leren werken met adem en lichaamswerk. Na deelname heb je een stevige basis om zelfstandig ademsessies te geven. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om met ons mee te lopen / stage (gratis).

Prijs inclusief training, studie materiaal, certificaat, lunch & drinken โ‚ฌ 1495,-

Meer informatie zie de link in de Bio of mail naar info@inner-journey.nl.

* Inner-journey staat ingeschreven in het kwaliteitsregister instellingen CRKBO

Om jou als deelnemer in een veilige setting te kunnen begeleiden, heeft inner-journey een integriteitscode opgesteld voor opleider, begeleider en deelnemer.
Evenement / Agenda delen: