Workshop Jhadten Jewall: Aarde Liederen (1 dag)

Ine Suiker
07-10-2023
10:00
Aardeschool Boekel
Noord-Brabant
€ 155
ascensie
meditatie


Versterking door de wereld van Moeder Gaia’s nieuwe geluiden te verkennen

Doordat de sleutels en codes van nieuwe belichaming zijn ontvangen door lichtwerkers over de hele wereld, blijven we groeien en evolueren we met deze nieuwe openingen en downloads van hogere frequenties. Deze verandering in de vibratiestructuren van de wereld en ons lichaam is tegenwoordig overal ter wereld hoorbaar, zichtbaar en voelbaar.

Terwijl we van de 4e naar de 5e dichtheidsrealiteit gaan, worden we gevraagd met geluid deze nieuwe frequenties, die de codes en patronen van een nieuwe realiteit bevatten, uit te zenden: een nieuw bewustzijn. De codes en patronen zijn in feite ook geluiden en daarmee worden ze optimaal overgedragen.
De elementalen van water, lucht, aarde en vuur zijn overal en hun doel is te creëren wat als patronen uit het hart door geluid wordt overgedragen. Naarmate de frequenties die we op dit moment ontvangen toenemen, doen ook de frequenties van de elementalen
dat. Dit beïnvloedt de plant-, dier- en minerale koninkrijken.

Dus om deze frequentiepatronen aan te passen, is het nuttig en helpt het om verbinding te maken met de geluiden van vogels, de beelden van bloemen en de gevoelens die kristallen genereren. Dit helpt ons te concentreren op de nieuwe aarde-geluiden die vogels zingen, bloemen tonen en mineralen overdragen als gevoelstrillingen. Wanneer we de trillingen van kristallen voelen, ervaren we eigenlijk hoe
we bepaalde frequenties van onze ziel kunnen belichamen. Deze frequenties hebben ook een geluid en een uiting met de overdracht van onze zielsenergie door het derde oog.

Het gebruik van al deze tools kan ons helpen onze zielsenergie vollediger te belichamen en dus meer bekrachtigd te zijn in ons spirituele werk van het creëren van heelheid, vrede, sereniteit en overvloed.
Het versterkt verder ons vermogen om in een actieve staat van bewustzijn te zijn, te leven in het besef vrij te zijn van vroegere beperkende en destructieve geloofssystemen en denkpatronen.

Terwijl Moeder Aarde en ons lichaam door de volgende fase van transformatie bewegen, is het nog belangrijker dat ooit tevoren gecentreerd te zijn, in vrede met jezelf en met de wereld en de mensheid terwijl ze door deze periode van grote verandering gaan.

In deze workshop activeren we de Nederlandse City of Light Geldrop-Mierlo, die de frequenties van dit nieuwe werk vast houdt. Kom en ontdek de passie van je ziel en de vreugde van het leven!

Komt allen!
Namaste.
Evenement / Agenda delen: