Familie Opstellingen

Praktijk Ank de Groot
30-08-2023
19:30
De Zilk
Zuid-Holland
€90.00
korting actie


We hebben allemaal ons verhaal waarvan de toekomst ligt in het verleden. Een blauwdruk vanuit onze familie/voorouders die zich presenteert in het heden.

Door te werken aan onze persoonlijke en spirituele groei veranderen we onze wereld in het verleden, toekomst en het heden. Niet alleen voor onszelf maar ook voor diegene die ons zijn voorgegaan en diegene die na ons komen.

De ander houdt ons een spiegel voor en raakt datgene in ons wat aandacht wil en geheeld mag worden. Vaak is hetgeen wat geheeld wordt niet datgene wat wij willen en wat wij met onze gedachten gecreëerd hebben. Maar juist datgene dat op een diep onbewust niveau onze gedachten overstijgt.

Er zijn verschillende lagen die geheeld mogen worden en is geduld en schone zaak. Je hoeft het niet alleen te doen, je mag om hulp vragen keer op keer. We zijn hier op aarde gekomen om te leren te ervaren wie we werkelijk zijn, daar mogen we ons hele leven over doen en soms doet het pijn.

Laat licht en liefde over je heen schijnen en verander je donkere gedachten keer op keer, naar een positieve mindset en je kijk op het leven en leer. Leer een ander leven met de hulp die je voor jezelf verwacht, pak het met beide handen vast en zeg tegen jezelf dat het anders is dan dat je dacht.

Weet zeker dat je een voorbeeld bent, een baken van licht. Je straalt jouw verandering uit misschien is het jouw al opgevallen wellicht.

Leef positief in licht en liefde.

– © Ank de Groot –

Korting actie : als je met z'n tweeën komt dan betaal je per persoon 75 euro.
Evenement / Agenda delen: