Goedstof OPEN avond

Goedstof
07-09-2023
19:30
Entresol van de SooS (via opgang te bereiken)
Limburg
€ 0
gratis
community
networking


Een gratis en vrijblijvende avond vol goede stof.
Goedstof organiseert 3 keer per jaar een OPEN avond bij haar thuishaven de SooS.

OPEN avond
Een aantal professionals geven deze avond vrijblijvend met een korte spreekbeurt over zichzelf, hun passie of vak een doorkijkje naar de Goedstof producties (zie agenda) die gaan komen. Alles staat in het teken van kennismaken met elkaar en goede stof die ons helpt bewuster te leven, vanuit ons hart en met onze voeten op de grond. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en gezelligheid.

Op zoek bent naar reflectie op het leven? Benieuwd naar diverse perspectieven of nieuwsgierig naar leven vanuit volle potentie?

Dan bieden de producties van Goedstof inspiratie en ondersteuning. Je bent van harte welkom op de volgende OPEN avond om dit gratis te ontdekken. En wil je op voorhand geïnformeerd worden over welke sprekers er zijn, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

-----------------
Wat is Goedstof?
Goedstof creëert met events en producties een omgeving om te inspireren, te informeren, te ontmoeten en te ontdekken. De initiatiefnemers, Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers, faciliteren en bouwen een community om goede stof zichtbaar en toegankelijk te maken, open en actueel. We like to celebrate the good stuff!

Wij werken samen met diverse professionals in allerlei vormen, bijvoorbeeld workshops, lezingen, wandelingen, ceremonies en trainingen. Alle producties hebben als doel bewustZIJN te ontwikkelen en vanuit je hart het verschil te maken. Ongedwongen en in alle vrijheid. Afhankelijk van onderwerp en vorm wordt de locatie bepaald en zijn daar kosten aan verbonden. Daarnaast worden periodiek gratis en vrijblijvende OPEN avonden georganiseerd, met sprekers en doorkijkjes naar nieuwe producties en samenwerkingen. Op deze avonden is zeker ook ruimte voor gezelligheid en interactie.

Evenement / Agenda delen: