Jaartraining Het Medicijnwiel

4Windsenergy
02-11-2023
15:00
Empe
Gelderland
€ 444,-
doelgroep korting
ceremonie
healing


Het Medicijnwiel als basis voor een helende reis –


een ervaringsgerichte leerweg door de 4 windrichtingen


Zodra je het Medicijnwiel binnenstapt,stem je je bewust af op de krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.


Ontdek al reizend door het Medicijnwiel wat jouw “medicijn” is, wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn.

Voor wie is deze jaartraining?

Voor jou als je:

>>kennis wilt maken met het sjamanisme en daarin een stevige fundering wil leggen

>>op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken

>>praktische handreikingen en technieken wilt leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen

4 Bijeenkomsten:

Het Zuiden met de Slang Sachamama, neemt je mee van 2 t/m 5 november 2023 om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt intensief verwerkt en dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.

Het Westen, van 15 t/m 18 februari 2024 met Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe onbekende te omarmen.

Het Noorden met Kolibrie van 23 t/m 26 mei 2024 laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.

Tijdens Het Oosten van 4 t/m 7 juli 2024, met Adelaar/Condor, zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.

Korting van € 144,- bij herhaling en verdieping van een windrichting ( Dit is excl. accommodatievergoeding)

>> Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website <<

Voordat je je kunt inschrijven, neem je even contact met mij op, zodat we een kennismaking kunnen inplannen en zodat ik je van het protocol op de hoogte kan brengen, dat een voorwaarde is voor deelname.
Evenement / Agenda delen: