Soul, Sound & Silence | Retreat

Welcome Home Bewustzijnscentrum
02-05-2023
10:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€222
naar draagkracht
meditatie
retreat


Een prachtige bewuste beleving van: Sound & Silence

Deelnemers hebben de combinatie van Stilte én samen klankreizen maken als super waardevol ervaren. Voel je meer dan welkom om deze wonderlijke ervaring samen met prachtige groep mensen te komen beleven en ervaren.

Deze retraite is een combinatie van 2 krachtige elementen. De Stilte én de ‘Sound’; die vanuit de Stilte verschijnt en altijd weer naar haar oorsprong terugkeert.

We voelen dat het samen zingen en klanken maken én vervolgens weer samen in de Stilte Zijn een versterkende werking hebben om een diepere Verbinding, Stilte en Aanwezigheid in het Hier en Nu te ‘bereiken’ en ervaren.

Deze verbinding met allereerst jezelf (vanuit gewaarzijn), de natuur en elkaar maakt je bewuster in het Hier en Nu. Hierdoor kun je gemakkelijker voorbij gaan aan gedachten en nog aanweziger zijn met een allesomvattend en liefdevol gewaarzijn dat in jou ‘huist’.

Dit zijn dagen om echt even alles los te laten en meer in verbinding te komen met jouw innerlijke stem. Zodat de inspiratie nog rijker tot je kan komen en door je heen kan stromen.

Je kan deze dagen (energetisch) een enorme ondersteuning ervaren om nog dieper de stilte in JeZelf te ervaren.

Zodat je meer in het Nu aanwezig kunt zijn.

Wat we veel terugkrijgen van deelnemers is dat deze dagen vooral een hele warme, fijne en veilig bedding zijn waarin ‘thuiskomen’ nog gemakkelijker is. En dat wanneer deelnemers in Stilte bij Welcome Home zijn, ze nog beter ervaren en voelen wat écht gelukkig maakt in het leven.

Je kan deze dagen zo veel vervulling en vrijheid in JeZelf ervaren!

Hoe ziet de stilte retraite eruit?
Praktisch:

In de ochtend om 10.00 uur komen we samen op onze prachtige locatie in Baexem. We verbinden en leren elkaar kennen onder het genot van een heerlijke brunch. Daarna delen we in de ceremonieruimte onze intenties en diepere behoeftes. We zullen overgaan in een klankenbad door het zingen van mantras en het intuïtief muziek maken. De muziek en de klanken zullen ondersteunen in het ‘aankomen en aanwezig zijn in het Hier en Nu’.

Daaropvolgend zullen we samen de stilte in te gaan.

Op 3 mei komen we 3 keer samen; s ‘morgens, s ‘middags en s ‘avonds samen om elkaar te dragen in het proces. DJ & Chantal zullen vanuit de Stilte een ceremonie begeleiden door middel van intuïtieve muziek en meditatie. We zullen aansluitend samen klanken gaan maken, de klanken die door ons heen willen stromen. Wellicht zal er ook wat gezongen worden als dat in het moment zich aandient. Klanken vanuit stroming zijn zo magisch en voelen goddelijk. Als je in het moment niet de impuls voelt om klanken te maken kun je ook baden in de klanken van de groep.

Na het “klankenbad” kun je samen in de groepsenergie verblijven en de ceremonieruimte verlaten wanneer je voelt om weer in je eigen energie te zijn.

Culinaire verwennerij in de Stilte
Deze dagen zullen er met heel veel liefde en aandacht heerlijke maaltijden bereid worden. Een intense smaakbeleving kan een hele waardevolle toevoeging zijn aan de Stilte dagen, je zintuigen staan helemaal open. De maaltijden zijn gezond, lokaal, duurzaam, kleurrijk en geïnspireerd op de seizoenen.

Koffie, thee, fruit, crackers, nootjes, brood e.d. kun je altijd zelf pakken en we nodigen je uit je lekker Thuis te voelen deze dagen.

De afsluitende dag komen we s ‘morgens vroeg voor de laatste keer samen in de stilte en maken we samen nog één klankenreis. Het is zo geweldig om vanuit de Stilte deze pure en zuivere klanken te maken en/of te ontvangen.

Rond 11.30 uur gaan we gezamenlijk lunchen en rond 13.00 uur verbreken we samen de stilte.We nodigen je van harte uit om de laatste dag na de stilte heel goed in te voelen wat jou dient in het moment. Misschien wil je nog even in stilte blijven, iets vragen, of sta je te popelen om inzichten en inspiratie te delen. Het kan dus super waardevol zijn om deze namiddag, hier bij Welcome Home, nog met elkaar de ervaringen en diepste inzichten te delen. Is je behoefte om na de Stilte lekker naar huis te gaan, dan is dat natuurlijk jouw uitnodiging!
Evenement / Agenda delen: