Bronhealing met jouw eigen unieke Brontrillingsfrequesties een cadeau aan jezelf

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
04-05-2023
20:00
online/ zoom Laptop telefoon ipad
Gelderland
€0 1ste keer
ascensie
healing


Multidimensionale persoonlijke Healing met jouw eigen unieke Brontrillingsfrequesties plus een cadeau van mijn energetisch team in contact met jouw team.
4 mei elke even donderdagavond van 20:00-20:45 online via Zoom
De eerste keer mag je gratis meedoen om te ervaren wat "Louter Liefde voor Jou" jou brengt. Hierna is de prijs 36 euro per keer of er een mogelijkheid voor een 5 of 10 rittenkaart.

“Louter Liefde voor Jou”
Een diepgaande persoonlijke transformatiehealing in alle lagen van jouw zijn, met beide voeten op de grond. trillingsfrequentie verhogend. Hoe hoger de trilling hoe losser en makkelijker de deeltjesenergie zich bewegen. Waardoor er makkelijker oude gewoonten of fysieke ongemakken losgelaten kunnen worden.

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequentie, uniek, authentiek en persoonlijk geïnitieerd door mij en mijn energetische teamleden De Asthors en De Azez.

Wat heb je eraan?
De healing voelt, kun je ervaren als een enorme liefdevolle zachte, krachtige energie stroom in je lichaam. Jezelf in het nu-moment voelen verstillen in de drukke wereld om je heen.

Wat levert het jou op?
Gelijk al, of in de loop van de week ervaar je dat er verschil is. Wellicht kun je er je vinger niet op leggen, of is het juist al heel duidelijk voelbaar in je lichaam of je handelen. Maar het geeft je het gevoel van meer vrijheid en openheid. Je merkt dat er een gewoonte is verandert of je lichaam meer in rust kan zijn. Ergens in je systeem is er een verandering voelbaar. Het begin van jouw diepe transformatiehealing is ingezet. Wat dat is, is voor iedereen persoonlijk. De healing werkt door in jouw gehele systeem. Precies wat nu als eerste om aandacht vraagt om geheald te worden.

Wat gaan we doen?
Eerst gaan we aarden vanuit ons hart. Hierna ga je je met de bron verbinden, jouw eigen brontrillingsfrequentie.
Hierna ga jij je ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren.
Je ruimte om je heen ga je ook schoonmaken. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, slecht slapen. Hsp'er.
Dit gedeelte kun je ook thuis doen. Dit gaat je heel veel vrijheid opleveren.
Het vervolg ga je samen met jouw eigen energetisch team doen. Wij, Ellen , De Asthors en De Azez members van mijn energetisch team bewaken de veilige ruimte. En initiëren de hoogste frequentie mogelijk op aarde, waardoor er veel omgezet kan worden. want hoe hoger de trilling hoe meer beweging, hoe makkelijker jouw systeem vastgezette energieën, zoals oude patronen en gewoonten los kan laten.
Je zet dit keer geen intenties. Dan kan de energie vrijuit stromen en is er zoveel meer mogelijk, wat jij niet voor mogelijk had gehouden.

Kijk even op mijn website. Bij “Louter Liefde voor Jou” onderaan staan er allemaal persoonlijke ervaren van klanten en een uitgebreidere omschrijving. Wil jij hierbij zijn? Opgeven doe je via mijn contact pagina op mijn website voor de zoomlink
Een diepgaande transformatie in alle lagen van jouw zijn, geaard de energietrilling is hoog geïnitieerd door mij, De Asthors en De Azez.
20:00-21:00.
Mee resoneren met de brontrillingsfrequenties. Even een stilte moment van healing, persoonlijke groei, rust voor jezelf binnenkomende inzichten, jezelf opladen, geaard, pure krachtige liefde, thuiskomen in jezelf

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequentie, uniek, authentiek en persoonlijk.

Een makkelijke unieke manier om persoonlijk te groeien en te healen van wat niet meer past bij wie je wilt zijn.
Emotioneel, fysiek, mentaal

Mijn team vertelt: Wij de Azez zijn het naamloze licht, ook wel het bronlicht genoemd, wij bevatten alle trillingsfrequenties. Ellen is een onderdeel van ons, zij is ook een Azez.
Wij De Asthors zijn het healersras vanuit de 12 dimensie. Ellen heeft is bij ons gestudeerd als allround healer.
Wij samen faciliteren de hoogste mogelijk trillingsfrequentie hier op aarde. Daar waar de energie deeltje met grotere onderlinge ruimte bewegen, losser zijn, waardoor er makkelijker oude gewoontes of vastzittende denkpatronen, of lichamelijk ongemak losgetrild, opgelost kan worden.

Wat gaan we doen?
Eerst gaan we aarden vanuit ons hart. Hierna ga je je met de bron verbinden, jouw eigen brontrillingsfrequentie.
Hierna ga jij je ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren. In de drukke wereld om je heen.
Je ruimte om je heen ga je ook schoonmaken. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, of overprikkeld, slecht slapen, voor de Hsp'er onder ons.
Dit gedeelte kun je hierna ook thuis doen.
Ik ben Ellen Louter innerlijk meester Ik begeleid je bij innerlijke meesterschap, vol zelfvertrouwen, zelfliefde, vrijheid veiligheid zelfempowerment
Evenement / Agenda delen: