Reconnection Journey

Margreet van Veen
09-04-2023
12:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 35,-
healing
meditatie


Ken je het gevoel dat jouw emoties je in de weg zitten of dat je vol zit en het kan gebruiken om weer in je eigen energie te zitten? Misschien is een reconnection journey dan iets voor jou. Door de ervaringen die wij opdoen in ons leven slaan wij emoties op in ons lichaam. Sommige dienen ons, maar sommige zorgen ook voor oude informatie die niet meer bij ons past.

Met een reconnection journey neem je afscheid van oude emoties die in jouw lichaam zijn opgeslagen en waar je niets meer aan hebt. De ruimte die ontstaat tijdens de release geeft plaats voor ontspannenheid, positieve energie, zelfliefde, rust en verbinding. Tijdens de reconnection journey zorgen wij ervoor dat er een nieuwe verbinding ontstaat tussen jouw hoofd, hart, ziel en het universum. Voor het optimale resultaat wordt de sessie ondersteund door een klankschalensessie van Paulus van Veen.

Na de reconnection journey zul je merken dat waardevolle ervaringen die jou goed van pas komen op jouw pad (kunnen) komen. Tijdens de reis bereid Margreet van Veen jou voor om ontvankelijk te zijn voor het omarmen van deze ervaringen.

De sessies vinden liggend plaats. Het is aan te raden een (yoga)matje en dekentje mee te nemen zodat je gedurende de reis comfortabel ligt. Mocht je niet in het bezit zijn van een yogamatje geef dit dan tijdig aan of zorg dat je van te voren aanwezig bent, zodat er voor een yogamatje gezorgd kan worden.

De reconnection journey wordt niet alleen wordt ondersteund door de parfums van de Reconnection Journey, maar wordt ook muzikaal begeleid door de klankschalen en percussie van Paulus van Veen.

En omdat geur tijdens jouw reis een belangrijk onderdeel is van deze reconnection hebben Paulus en Margreet hun eigen reconnection parfum laten maken. De meest heerlijke geuren die jouw reis naar binnen ondersteunen:

- Safar (de reis). Een heerlijk frisse geur, met een zoete ondertoon.
- Smaa (de lucht). De frisse geur van bloemen in de zomer. Het idee voor deze geur ontstond toen Margreet op een zomeravond in haar tuin zat en de bamboe deze geur verspreidde.
- Al-Ard (de aarde). Een zwoele, kruidige geur. Zoals de dochter van een vriendin zei:” Mama, je ruikt naar Dubai.

Margreet van Veen is al jaren werkzaam als reader, healer en coach. Door haar ervaring als reader en als healer heeft zij een manier ontwikkeld die mensen weer terug zet in hun eigen energie, eigen tempo en eigen identiteit met als vertrekpunt zelfliefde. Dit alles op een ontspannen manier die ervoor zorgt dat een ieder zijn/haar eigen stuk kan laten helen. Margreet omschrijft de reis als een bijzondere en mooie ervaring. “Geen enkele reis is hetzelfde. Wat wel overeenkomstig is dat een iedere die eraan deelneemt op een ontspannen en serene manier bij zichzelf komt en deze sereniteit in zichzelf (weer) kan aanraken en naar boven haalt.” Zelf noemt Margreet de reis een combinatie tussen psychologie, lichaamswerk en spiritualiteit. Met dit verschil dat de deelnemers dit keer niet hoeven te praten of iets hoeven te onthouden. Het ‘enige’ wat de deelnemers hoeven te doen is te liggen en het meemaken”.

Prijs ligplaats: € 35,- een drankje na afloop.
Evenement / Agenda delen: