mantra zingen met theeritueel, zondagochtend

Heiltje van der Ploeg
16-07-2023
09:00
Dordrecht
Zuid-Holland
€ 15,00
last-minute korting
meditatie
muziek, zang en dans


Mantra zingen met theeritueel.
zondagochtend 16 juli, 9.00 - 10.30 uur

Je bent van harte uitgenodigd voor een ochtend vol zang en thee tussen het groen van Stadslandbouwkas de Oude Beer. Samen mantra’s zingen, energie laten stromen, harmonie herstellen en verbindingen maken in jezelf en met elkaar. Verwarmend, inspirerend en lekker(s) met en bij de thee.

Mantra zingen, het telkens herhalen van zinnen of woorden, geeft een trilling in je energiesysteem wat een beweging in gang zet van losmaken, van helen. Door het zingen, en zeker het samen zingen, kom je tot een dieper bewustzijn of een meditatieve staat. Je zingende stem is het meest krachtigste instrument om jezelf vrij te maken.

Theeritueel: met rituelen transformeren de gewone, kleine en steeds terugkerende dingen van alledag tot vreugdevolle ervaringen. Saaie routineklusjes worden dan meditatieve, rustgevende of blij makende momenten die je dagelijkse sleur doorbreken. Dat doen we hier met het theedrinken met kruiden uit de kas. Neem hiervoor je mooiste, leukste, grappigste, deftigste theekopje, mok, of glas mee, of die met je meest dierbaarste herinnering aan bijvoorbeeld je oma, of een waardevol erfstuk, of waarmee je een bijzondere emotionele band hebt.

Datum: zondag 16 juli,
Tijd: 9.00 - 10.30 uur
Locatie: Stadslandbouwkas De Oude Beer
Prijs: € 15,= (inclusief thee en wat lekkers)
Opgeven: heiltjevanderploeg.nl, of heiltjevanderploeg@upcmail.nl
Evenement / Agenda delen: