Documentaire

Bruno Groening Vriendenkring
08-04-2023
11:00
De Enk Zwolle
Overijssel
€ vrijwillig
vrijwillige bijdrage
healing
meditatieU bent van harte welkom bij de openbare documentairevertoning ‘Het fenomeen Bruno Gröning’. Deze documentaire draait in Zwolle op Zaterdag 8 april 2023, 11.00-17.00 uur (incl. 2 pauzes, catering aanwezig). Locatie filmvoorstelling: Multifunctioneelcentrum ´De Enk´ Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle , 10 minuten lopen vanaf treinstation Zwolle. (parkeren kan het beste in de Van Karnebeekstraat.
De toegang is gratis (een vrijwillige gift is welkom), meer informatie en reserveren via:
06-45009380 of via bruno-groening-vriendenkring@kpnmail.nl

Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. In het voorjaar van 1949 stroomden duizenden mensen naar Herford (Westfalen). In de herfst van dat jaar trokken tot 30.000 mensen dagelijks naar de Rosenheimer Traberhof. Ze hadden slechts één doel: Bruno Gröning. Voor velen was hij de laatste hoop. Door de oorlog gebroken, door artsen opgegeven, kwamen deze mensen met slechts één wens: gezond te worden, vrij van nood en pijn. Bruno Gröning zou hen helpen. En het ongelooflijke gebeurde – talloze zieken werden gezond: lammen konden lopen, blinden weer zien.

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” geeft een beeld van de dramatische gebeurtenissen van destijds en begeeft zich op het spoor van een buitengewone man. De film toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen van hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. Samen met originele filmdocumenten, weekjournaals en speelfilmscènes is de bijna vijf uur durende documentaire over het leven en werken van Bruno Gröning ontstaan. Maar deze film is meer dan een terugblik d.m.v. een documentaire. Veel toeschouwers berichten, hoe zij bij het kijken naar de film plotseling een kracht, een kriebelen, een stromen in het lichaam hebben waargenomen. Enige berichten zelfs het verdwijnen van ziekten en pijnen.

Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mens met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.
Tijdens de lezing kunt u zelf deze genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.
Evenement / Agenda delen: