Hathor connectie dag

Centrum-Nautilus/Cocky van Dam
07-05-2023
10:00
Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=
networking
workshop


De frequentie van energie in ons lichaam verandert net als de trilling van de aarde. Maar hoe verhoudt zich dit alles met ons zelf. Alles om ons heen verandert razendsnel en de ene tip na de andere wordt ons aangereikt en toch ervaren we of we geleefd worden. In deze cursus wordt de aandacht gelegd bij volop voor Levenskracht te gaan. In deze tijd van evolutie naar ''nieuwe mens in de nieuwe wereld'' worden we geholpen door de Hathor’s, de inspirators van deze tijd en meesters in licht, klank, vreugde en eenheid.

De Hathor’s zijn lichtwezens uit een ver universum en inspireerden de spiritualiteit van Oud-Egypte en Tibet. Ze zijn meesters in licht, klank, vreugde en eenheid. Zij reiken ons oefeningen, meditaties, klanken, symbolen en rituelen aan die ons helpen om spiritualiteit en levenslust te verenigen. Hun frequentie is zo verbonden met het Lemurische kristallijne veld.

Het activeert nog dieper uw Vrouwelijke LeMUria intuïtieve creatieve vermogens. Het wakkert uw intuïtieve schrijven, zingen, dansen, tekenen en schilderen, aan. Hierdoor stromen oplossingen binnen via uw Hogere Zelf!

Cocky van Dam zal als kanaal dienen voor de Hathor’s. Deze dag wordt vooral ondersteunt via de heilige klanken en helende meditaties hierdoor kunnen zielenreizen plaatsvinden. In het klanken van de Hathor's zullen lichtcodes het KA-lichaam versterken. Het effect wat de klanken o.a. hebben op het energetische en fysieke lichaam is, dat lage trillingen (blokkades) worden losgetrild.
Wat is het KA-lichaam

Het KA-licaam is uw bewustzijn en/of subtiele energielichaam genaamd de KA. De oude Egyptenaren namen de ingewijde via het KA-lichaam mee naar de spirituele rijken. De KA staat ook bekend als de Spirituele Tweeling of het Etherische Dubbel, omdat de KA op uw fysieke lichaam lijkt, maar het is samengesteld uit energie - niet uit vlees en bloed. Als zodanig beweegt het volgens de wetten van de Kwantummechanica in plaats van de Newtoniaanse fysica. Met andere woorden, uw KA is niet gebonden aan de zwaartekracht of de beperkingen van tijd en ruimte.

Wat o.a. aan de orde zal komen op deze dag:
Aanraking in Hathor Sacred Sound Healing
Scheppingscoderingen her-inneren
Healing van het Sacred Heart
Versterken van de verbinding met de Hathor's

De Hathor’s en hun heilige klanken

Klank als licht van hoge trilling en symbolen als zingend licht
Het hogere zelf
Bekrachtiging van de subtiele DNA en nieuwe lichtcoderingen
Ontwaken van de goddelijke mens het KA-lichaam
Eenheid met de bron en het eenheidsbewustzijn; van ‘Human-doing’ naar ‘Human-being’.

Datum: zondag 7 mei 2023
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 82,=. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Lunch zelf meenemen.
Waar: De cursus vindt plaats bij Centrum-Nautilus.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.
Evenement / Agenda delen: