IET Engelen Groepshealing op afstand 18 okt 2023

Maria Henkes
18-10-2023
20:00
lekker vanuit je eigen ontspannen thuis, op afstand, géén online verbinding
Online
€ 45
ascensie
healing


Let op: deze Groeps Healingen worden niet gegeven vanuit een online verbinding, (ik kan niks anders invullen hier op deze website) je ontvangt ze gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft er zelfs niet eens voor thuis te blijven, de healing wordt gewoon direct aan je gegeven. Als je wel wilt meevoelen mag je lekker alles ervaren wat er te ervaren is. Je ontvangt na de healing wel even een kort verslagje wat er in de healing allemaal voorbij is gekomen.

Dit is hoe de healingen op afstand werken:
Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:
Intuïtieve groepshealing op afstand € 25,- (1 x p. mnd, zie data onderaan en op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)
IET* Engelen groepshealing op afstand € 45,- (5 x p. jaar, zie data onderaan en op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)

Vanaf 2015 ben ik hierin door mijn spirithelpers begeleid. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?! We zitten in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar, van 20.00 – 22.00 uur.
Je hoeft er niet voor te gaan zitten, liggen noch thuis te zijn.

Dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij nodig hebt. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we tijdens deze healingen heel veel loslaten.

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of op papier.

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:
Het kan je partner, kind, dier, familielid, vriend of vriendin zijn. Het werkt even krachtig. Schrijf de voor- en achternaam van diegene in het aantekeningen veld van de koopticket, dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan. Jij ontvangt zelf de bevestiging.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren.

Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:
De intuïtieve groepshealing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:
Als je een ticket koopt via de website, https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. Op de dag zelf, ontvang je van mij vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding. Na afloop van de healing ontvang je nog een verslagje van de healing.

Dit zijn alle data voor 2023 (!!!!!)12x Intuïtieve groepshealing (kost 25,-) en 5x engelenhealing IET groepshealing (kost 45,-).

08 febr 2023, woe IET* engelen healing Koop hier je ticket
22 febr 2023, woe Intuïtieve healing
15 mrt. 2023, woe Intuïtieve healing
12 apr. 2023, woe Intuïtieve healing
03 mei. 2023, woe Intuïtieve healing
17 mei. 2023, woe IET* engelen healing
21 juni 2023, woe Intuïtieve healing
05 juli 2023, woe IET* engelen healing
09 aug. 2023, woe Intuïtieve healing
06 sept 2023, woe Intuïtieve healing
20 sept 2023, woe Intuïtieve healing
04 okt 2023, woe Intuïtieve healing
18 okt. 2023, woe IET* engelen healing
01 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
15 nov. 2023, woe Intuïtieve healing
13 dec. 2023, woe IET* engelen healing
* IET = Integrated Energy Therapy, dat is engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades loslaten.

https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/
Evenement / Agenda delen: