Sjamanistische transformatie rituelen

De Imme, centrum voor yoga en voeding
11-08-2023
19:00
De Imme, Ossenzijl
Overijssel
€ 505
ceremonie
retreat


Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga. Een retraite speciaal voor vrouwen in het hartje van de Weerribben.

In de retraite Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga zullen wij, sjamaan Moonheart en Kundalini Yoga docent Wim Liesker, jou geleiden in een intense twee daagse spirituele reis waarin wij jou met onvoorwaardelijke liefde en aanwezigheid in verbinding brengen met de intense creatie-kracht van volledig vrouw zijn. Een reis die je mee zal nemen van hoofd naar hart, dieper je lichaam in, jouw heilige tempel waarin wij samen een veld creëren waarin alles kan en mag gebeuren. In overgave laten we je ervaren en voelen wat aandacht vraagt binnen in jou en wat heling nodig heeft, de weg naar diepe transformatie. Een individuele reis in de liefdevolle aanwezigheid van andere vrouwen.

Tijdens het weekend ontvang je op de ochtenden krachtige kundalini yoga door docent Wim. Op de zaterdagmiddag een intens sjamanistisch cacao ceremonie en op de zondagmiddag een sjamanistisch integratie ritueel door sjamaan Moonheart. Tijdens deze dagen zal je heerlijke biologische, verse plantaardige maaltijden ontvangen gemaakt door voedingsdeskundige Marjo Disseldorp. Deze maaltijden ondersteunen het transformatieproces dat je zult ervaren tijdens dit weekend.

Deze retraite wordt gehouden in De Imme, gelegen op een prachtige locatie midden in het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Omringd door de elementen van Moeder Aarde: aarde, lucht, water en vuur. Een plek die bijdraagt aan diepe heling en verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf samen met de andere vrouwen!

De prijs is gebaseerd op een gedeelde 2-persoonskamer. Voor een meer - of minder prijs kunt u respectievelijk een privé 1-persoonskamer of een gedeelde 3-persoonskamer reserveren.

Kijk voor meer informatie over het weekend op onze website.
Evenement / Agenda delen: