klank-healing-ligconcert, met lunch

Heiltje van der Ploeg
22-01-2023
13:00
Dordrecht
Zuid-Holland
€ 25,00
last-minute korting
meditatie
muziek, zang en dans


Klank-healing-ligconcert Stadslandbouwkas De Oude Beer

Datum: 22 januari 2023
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Prijs: € 25,- (inclusief lunch) (last minute v.a. 20-01 € 22,50)
Locatie: Stadslandbouwkas De Oude Beer - Rijksstraatweg 108, Dordrecht -

Op deze speciale locatie in de kas is een klankconcert een extra bijzondere beleving. Je ligt tussen het groen van de kruiden en groenten wat maakt dat de klanken allemaal anders binnenkomen dan anders. Ook de lunch vooraf met producten uit de kas, maakt het al speciaal.
Daarna kan je je heerlijk laten meevoeren op een innerlijke reis met helende klanken van de verschillende instrumenten. En kan je je helemaal ontspannen en tot rust komen. Lekker liggend op je matrasje mee gaan met het ritme en de trilling van de instrumenten. Even alles los en vrij en bij jezelf.

Het is altijd weer verrassend wat een klankconcert gaat brengen, want het is iedere keer weer anders: soms zijn de klanken kabbelend, met hier en daar een uitschieter naar woest, soms gaat het er heftig aan toe met trommelgeroffel, en een andere keer zijn het meer de klankschalen die met hun trillingen op een diepe laag energie los vibreren, of het zijn de harmonische oerklanken van de Innato fluit die je als vanzelf ver mee naar binnen voeren. Ik weet van te voren nooit welke instrumenten ik ga gebruiken, de instrumenten roepen mij…

De (korte) meditatie aan het begin maakt het mogelijk de klanken op een dieper niveau te ervaren, waardoor er makkelijker healing kan plaatsvinden. Je energie gaat meer stromen, je hart en je gevoel kunnen weer meer gaan leven.

Je bent van harte welkom.

Evenement / Agenda delen: