Cursus Numerologie

Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
19-01-2023
19:00
Sint-Oedenrode
Noord-Brabant
€ 150
workshop


Ieder mens heeft een innerlijke motivatie, een innerlijke drive om een goed mens te zijn, een innerlijke beweging om vooruit te komen, om te willen groeien, plezier te hebben én een toegevoegde waarde te willen hebben. Elk mens heeft deze innerlijke motivatie. We denken vaak, of hebben geleerd (of wordt ons steeds voorgehouden), dat innerlijke motivatie met name wordt aangeraakt door geld (bonussen) of iets dat daarop lijkt. Maar dat is helemaal niet zo: wij willen, vanuit onszelf, datgene doen wat we echt het aller- allerleukste vinden. En laat nu wat we het aller- allerleukste vinden om te doen, ook hetgeen zijn wat we het allerbeste kunnen. En dat je dat overal mag toepassen: in je werk, je relatie, je hobby’s, in alles.

Nu in deze tijd, is het nog belangrijker om jezelf te kunnen zijn.
Nu alles aan het veranderen is, in de wereld en nog veel meer in onszelf, kunnen we eigenlijk alleen nog maar onszelf zijn. Vooral nu, kan het fijn zijn om de verbinding met jezelf te weer te her-ontdekken. Om weer te voelen wie jij ten diepste BENT. Vooral in verbinding met jezelf, en daarmee ook in verbinding met anderen. Om weer even te voelen waar het over gaat in JOUW leven.

Om jou te ondersteunen in deze tijd, en wellicht om jou te ondersteunen anderen weer te ondersteunen, bied ik de cursus Numerologie aan.

Wat ontvang jij bij de cursus
5 Inspirerende avonden (en een terugkomavond), van 19.00 tot 21.00 uur.
Je leert rekenen volgens de regels van de Numerologie. We gaan de 5 belangrijkste getallen berekenen, op basis waarvan je al een hele accurate persoonsanalyse van jezelf én van anderen kunt maken.
Evenement / Agenda delen: