Sound Healing Ligconcert

SoundCreation
23-12-2022
19:15
Cwartier, Weert
Limburg
€ 20,=
healing
meditatie


Sound Healing - ligconcert

Een heerlijk moment zo vlak voor de feestdagen om even tot jezelf te komen en de drukte en prikkels van alledag achter je te laten. Je ligt comfortabel op een mat met een deken over je heen, sluit je ogen en laat de ontspannende klanken door je heen gaan en op je inwerken. De trilling van klank beinvloed het lichamelijk en geestelijk welzijn en zorgt dat je stress, spanningen of blokkades makkelijker los kunt laten. Er ontstaat een diepe ontspanning.

De klanken nodigen je uit om naar binnen te keren. Ze brengen je bij je gevoel. Je gedachten verdwijnen naar de achtergrond en ervaart een moment buiten tijd en ruimte. Laat de klanken jouw innerlijke reis vergezellen naar je diepere onbewuste lagen, waar je in het moment Bent. Je ervaart wat Is, zonder oordeel. Alles mag er zijn. Dat maakt ruimte vrij voor de opruiming van dat wat je niet meer dient, voor verwerking, heling en transformatie.

De klankbronnen die gebruikt worden zijn akoestische en authentieke wereldinstrumenten die rijk zijn aan boventonen zoals bijvoorbeeld: stemklank, klankschalen, sjamanentrom, indianenfluit, diverse ratels, oceandrum, rainstick, monochord, shrutibox, sansula, windgongs en meer. De klanken worden afgestemd op de energie van de groep. Welke intentie je ook hebt, klank brengt je aandacht naar die plekken in je systeem die het nodig hebben. Door de afstemming is iedere klankreis een unieke ervaring.

Voor wie? Voor iedereen die heerlijk wil ontspannen of zichzelf iets extra’s wil geven. Voor een moment van diepe innerlijke rust of een stukje verwerking tot het bewust aansturen van persoonlijke en spirituele ontwikkelingsprocessen.

Ik nodig je van harte uit om het zelf te ervaren. Wees welkom!

Info:
- 23 december, aanvang: 19:15 uur.
- Locatie: Cwartier, Beekstraat 54 Weert
- Er wordt gezorgd voor water, thee en iets lekkers
- Investering: € 20,=

Kijk op https://www.soundcreation.nu voor meer info en aanmelding.
Evenement / Agenda delen: