Werken met Schaduwkanten – nog 1 plek

Rob Derksen
16-02-2023
10:00
De Oase Nieuwland
Utrecht
€140
kwantum korting
healing
workshop


Deze dagworkshop geeft een enorme boost aan je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie. Er kunnen maximaal 8 personen aan deelnemen.

Waarom werken aan schaduwkanten?

Schaduwkanten zijn kanten van ons gedrag waar wij onszelf niet bewust van zijn en die ons uit balans halen. Gedrag van anderen werkt als een ‘spiegel’. Kijken in die spiegel maakt ons bewust. Irritatie aan gedrag van anderen wijst vaak op een soortgelijk eigen gedrag, ook al ontkennen wij dat.

Schaduwkanten kunnen ook de sterke kanten van onszelf zijn, waar wij geen weet (meer) van hebben, of kwaliteiten die wij niet (meer) durven of kunnen benutten. Anderen om ons heen die deze sterke kanten wel gebruiken, spiegelen dit aan ons en maken ons wakker.

Ook facetten van ons fysieke lijf kunnen in de schaduw staan, waardoor wij onszelf afwijzen.

Wat gaat deelname je opleveren?

Werken aan je schaduwkanten geeft een enorme boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Hoe minder je ‘in de schaduw’ staat, hoe meer zicht je krijgt op al jouw innerlijke en uiterlijke facetten.

Bewustwording geeft een completer beeld van jezelf en maakt duidelijk wat je uitstraalt, waarom jij in conflicten komt en hoe je die kunt oplossen en vermijden. Door inzichten te krijgen in jouw schaduwkanten zet jij jezelf meer in bloei en kom jij meer in jouw authentieke potentie en kracht.

De prijs in inclusief lunch.
De dag duurt van 10:00 tot ongeveer 16:30 uur.

Je kunt je alleen voor deze workshop inschrijven, of je kunt het combineren met de andere 2 dagworshops: 'Contact met kind dat je was' en "De reis van jouw Ziel'.
Als je voor 2 workshops inschrijft, dan betaal je € 125,- per workshops en boek je ze alle 3, dan betaal je per workshop € 110,-.

Adres:
De Oase

Geer 37
4243 JS Nieuwland

Inschrijven graag via mail. Voor meer info over Rob Derksen, klik op zijn website.
Evenement / Agenda delen: