In je kracht door kleur – vijfdaagse re-integratie of bijscholingscursus

KLEURGEVOEL
04-11-2022
10:00
De natuurlijke vrijheid - Eindhoven
Noord-Brabant
€ 875
healing
workshop


Jij bent alle kleuren! Niet één talentkleur, niet één zielenkleur, niet één palet wat je laat stralen.
Elke kleur is een potentiële kwaliteit van jou. Elke kleur heeft een uitwerking op je gemoed. Elke kleur kan je laten stralen. Elke kleur spreekt tot jou. De vraag is: wat wil hij zeggen?

Kleur en licht is een krachtige heler. Het helpt je om te veranderen. Dit is nodig als je merkt dat je vastgelopen bent of dat je niet op je pad zit. Je hebt alleen invloed op jezelf en daarom werken we in deze cursus met jezelf als casus. Zo kan je de regie over je leven terugnemen en een leven creëren waar je blij van wordt.

Kies voor kleur en licht in je leven.
We schijnen licht op dat wat verborgen is, op dat wat je tegenhoudt de sprong te wagen en op dat wat jou op de automatische piloot laat functioneren.
We staan stil bij je gevoel en je zintuigen, die je parasympatische zenuwstel aansturen.
Sta je op een kruispunt in je leven, heb je (chronische) gezondheidsklachten of zit je niet op je plek op je werk, of merk je dat je gevoeliger bent dan dat je altijd dacht?

Ontdek wat je zelf kan doen om jouw situatie te keren naar een succesvol leven niet ondanks je uitdagingen maar DANKZIJ je uitdagingen.

Om met kleur en licht in je dagelijks leven of in je eigen praktijk op een helende manier te werken moet je het licht geïntegreerd hebben in je systeem.
- om de processen van je cliënten te kunnen dragen.
- het vertrouwen te krijgen en overgave aan het proces mogelijk te maken.
- goed voorbeeld doet volgen.
- om een ankerpunt te zijn.
- om jezelf te geven wat je nodig hebt om anderen te begeleiden op hun pad.
- om duister van licht te kunnen onderscheiden.
Deze unieke en werkende methode is jouw life-line naar een zinvoller en gelukkiger leven. Werken met kleur en licht is werken aan je fundament. Van daaruit kan je verder bouwen, ik begeleid je graag!

Deze cursus in onderdeel van de opleiding Healing Life Design welke is geaccrediteerd bij de KTNO en als bijscholing of re-integratie wordt geaccepteerd door de meeste instanties.
Alle modules zijn los te volgen. Deze cursus bevat 5 life trainingsdagen. De start is op 4 november, vervolgens 25 november, 16 december, 20 januari en 10 februari.
Elke trainingsdag behandelen we een thema.
Dag 1 gaat over donker/licht: je schaduwzijde.
Dag 2 gaat over de bekende 7 chakra's en je persoonlijkheid.
Dag 3 gaat over de onbekende 7 beenchakra's en je lichaam en je verleden.
Dag 4 gaat over de onbekende 7 armchakra's en de relatie die je hebt met alles en iedereen om je heen.
Dag 5 maken we de cirkel rond.

Ben je nieuwsgierig, dan kan je via deze link: https://kleurgevoel.nl/level-2-in-je-kracht-door-kleur/ meer informatie vinden. En via het contact formulier https://kleurgevoel.nl/contact/ kunnen we even een kennismakingsgesprek af spreken, zodat je al je vragen kan stellen voordat je besluit deze cursus te gaan volgen.

Kleurrijke groet,
Margo Ruiter
Evenement / Agenda delen: