Lichtactivatie 11-11-22

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
11-11-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€17,50
ascensie
nieuwe-aarde


Vrijdag 11-11-22 is een bijzonder energieportaal. Tijdens de lichtactivatie op deze dag werken we samen met de energie van dit portaal om een oude versie van onszelf, die is ontstaan als aanpassing aan het leven in een verharde ego-wereld, vrij te laten. De energie van de eclipsen heeft dit proces voorbereid door die oude, vastzittende energieën aan te trillen en voelbaar te maken.
Tijdens de activatie wordt meer van jouw Bron - Licht - Kracht - Liefde wakker gemaakt, zodat je je dieper kan herinneren...

We worden hierbij ondersteund door een Lichtteam van de Pleiaden.

 

✨ Dieper verbinden met jeZelf na al het stof dat is opgewaaid tijdens de eclips-weken.

✨ Samen verbinden tot een omvangrijk en krachtig energieveld.

✨ Je wordt geïntroduceerd in een nieuw licht- en bewustzijnsveld. In de hoge frequenties van dit veld worden oude lagen geopend en afgelegd, zodat het licht in jou meer door kan schijnen. Dit is afgestemd op de thema's die het afgelopen half jaar (sinds de vorige eclipsen) in jou zijn aangeraakt.

✨ Je wordt begeleid door een op jou afgestemd Lichtteam en ontvangt frequentie-verhogingen die wakker maken, activeren en in herinnering brengen wat aan de orde is voor de volgende fase van jouw aardse reis.

✨ Zoals bij elke lichtactivatie gebeurt dit hier, op aarde en in je aardse lichaam. Het is de bedoeling dat we meer licht, bewustzijn en hogere trillingsfrequenties via ons lichaam op aarde brengen.


Kan je niet op 11-11 om 20 u? Dan kan je de audio opname van deze lichtactivatie ook later op je eigen moment luisteren. Door je aan te melden, ontvang je vanzelf de opname via de mail.

Naderhand ontvang je een nabesprekingsmail met daarin uitleg over wat er tijdens de activatie in energie heeft plaatsgevonden en ontvangen inzichten en informatie.

Meer uitleg over hoe een lichtactivatie bij mij gaat en aanmelden via:
https://leavandereem.nl/product/lichtactivatie-11-11-22/
Evenement / Agenda delen: