Opleiding Sjamanistisch Healer op locatie in Gelderland

Blue Kachina Academy
01-09-2023
09:30
Spankeren
Gelderland
€165,00
community
healing


Opleiding Sjamanistisch Healer op locatie

Wil jij onder deskundige begeleiding van ons de sjamaan in jezelf ontmoeten?

Wij bieden een opleiding die erop is gericht om je de basis mee te geven om als Sjamanistisch Healer aan de slag te gaan. De opleiding is daarnaast ook erg geschikt voor mensen die gewoon aan zichzelf willen werken. We werken met de Peruaanse sjamanistische traditie die zeer passend is voor de tijd waarin we leven. Een tijd waarin respect voor het vrouwelijke en de aarde steeds normaler worden.

Tijdens het meerjarige traject ontdek je hoe je een medicijnbundel (mesa) kunt samenstellen en er daarmee kunt “werken”. Je leert ook hoe je de balans in jezelf en anderen kunt herstellen door gebruik te maken van je verborgen talenten. Daarnaast ontvang je tijdens de opleiding diverse inwijdingen die je helpen op je pad. Uiteindelijk leer je hoe je deze zelf ook weer door kunt geven.

We zullen veel onderwerpen behandelen tijdens de opleiding tot sjamanistisch healer die gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvang je de rituelen en technieken die je kunt gebruiken om anderen met anderen te werken. Hieronder staan een aantal voorbeelden genoemd.

- Inca kosmologie
- Welke dieren (bepaald dier / een krachtdier)
- Windrichtingen (eigenschappen van elk dier / archetype)
- Benedenwereld
- Bovenwereld
- Energetische reinigingen (sami healing, illuminatie, hucha rumi)
- Talloze oefeningen met de mesa
- Extractie
- Soul retrieval
- Meditatieoefeningen / reizen in de bovenwereld / reizen in de benedenwereld (moeder aarde)
- Reizen met de drum of ratel
En veel meer.

Pluspunten van de opleiding:
- Les op locatie, in het Nederlands.
- Oefenen met medestudenten.
- Jaren ervaring met vele studenten.
- Een community van gelijkgestemde zielen.
- CRKBO geregistreerd.
- Extra: Een online leeromgeving.
- Extra: Earthkeepers App (voor IOS en Android).
- Extra: Live streaming en terugkijken via Zoom.

Aantal lesdagen op locatie: 10 lesdagen per jaar op vrijdag of zaterdag.
Sep, Okt, Nov, Jan, Feb, Mrt en Mei: 09:30 – 16:00 uur (welkom vanaf 9:00 uur)
Dec, Apr en Jun (op de Bakkershoeve in Hall, buiten als het kan): 10:30 – 16:00 uur (ongeveer)

Start opleiding: september 2022
Einde opleiding: september 2025
Locatie van de opleiding: Standaard locatie: Spankeren (Gelderland, nabij Dieren).
Buitenlocatie: Hall (Gelderland, nabij Brummen)

Sinds september 2017 zijn we te gast bij de Kerkhorst in Spankeren. Dit gebouw staat naast een prachtige kerk waarvan het origineel (deze is herbouwd) uit de 12e eeuw dateert. Een prachtige plek met een rijke historie.

We maken gebruik van deze locatie vanwege de mogelijkheden. Het is een rond gebouw dat opgedeeld kan worden in twee delen. Hierdoor ontstaat er een gedeelte dat geschikt is voor de training en een apart gedeelte om te eten. De capaciteit die we tot onze beschikking hebben is 20 personen voor de opleiding en 40 personen voor de workshops. We kunnen naar buiten als we willen en kunnen we van de keuken gebruikmaken. Daarnaast is het het pand gelegen op loopafstand van het treinstation.

De omgeving waar de opleiding wordt gegeven is aan de rand van de Veluwezoom. Deze omgeving staat bekend om de uitbundige natuur en dromerige dorpjes. De rivier de IJssel is nabij gelegen en de middeleeuwse steden Doesburg en Zutphen liggen op een steenworp afstand.
Onze tweede locatie

Als het weer het toelaat hebben we ook een andere locatie waar we gebruik van maken. Dat is de Bakkershoeve in Hall. Dit is ons woonadres dat grenst aan het bos en waar veel ruimte is voor rituelen in de buitenlucht. A;s het even kan zullen steeds meer opleidingsdagen verhuizen naar deze krachtplaats.

In het aangrenzende bos zijn verschillende locaties te vinden waar het nog helemaal stil is. Er lopen reeën en de namen van de wegen zijn zelfs een knipoog naar het sjamanisme. Zo is er de “Slangenwal” die niet zonder reden zo heet. Ook zijn er roofvogels die in grote aantallen hun aanwezigheid laten horen.

Een prachtige plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Evenement / Agenda delen: