Theatervoorstelling Een kus van het Universum

El Lenssen
30-10-2022
14:30
De Toonzaal te 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
€ 26,50


Een kus van het Universum - Theatervoorstelling zondagmiddag 30 oktober 2022 aanvang 14.30 De Toonzaal 's Hertogenbosch

‘Een kus van het Universum’ verhaalt over het leven en bevrijding. In klank, woord en beeld brengt El Lenssen een speciale voorstelling op de planken, die laat zien hoe je van binnenuit ruimte kunt creëren om het leven te omarmen, op welke manier dan ook.
Humoristisch, diepzinnig, verstillend en ‘wakker alert’ reis je al luisterend en invoelend mee op de lyriek van het bijzondere levensverhaal van El.
Met anekdotes, korte liedmomenten en bijzondere persoonlijke verhalen laat El Lenssen zien hoe het voelt als je de vrije vlucht neemt in het leven en de wonderlijke momenten, die ons allemaal overkomen, echt laat indalen. Opeens besef je dat je zo nu en dan werkelijk wordt aangeraakt door het Universum.
In deze voorstelling die ondersteund wordt door Hans van Gemert op key-board gaan verbeeldingskracht en onze metafysische realiteit naadloos in elkaar over.
Een kus van het Universum, lichtvoetig en met humor, laat je verwonderd achter met de wetenschap: Er is meer!
El Lenssen is sinds het jaar 2000 werkzaam als Levensbezieler en Inspirator en mocht duizenden mensen enthousiasmeren en inspireren richting te geven aan hun leven. Ze hielp mensen hun leven te herpakken en is de levenskunst eigen onze metafysische realiteit concreet en zelfs toetsbaar te maken. Tot op de dag van vandaag vinden mensen uit heel Nederland en voorbij onze landsgrenzen de weg naar haar praktijk en bedrijf. Haar creativiteit, muzikaliteit, gave van het woord, humor en levensplezier komen in haar levenswerk op pure wijze bij elkaar.

Kaartverkoop en meer info zie: www.tempeltje.nl
Evenement / Agenda delen: