Volle Maan Vuurritueel

Veenheks
30-06-2023
19:30
Lexmond
Utrecht
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


Volle Maan Vuurritueel

Op vrijdag 30 juni begeleid ik een volle maan vuurritueel in Lexmond, je bent van harte welkom!

We zitten dan net na Midzomer en nog middenin de krachtigste periode van licht en warmte. Samen met de energie van de volle maan maakt dit het ritueel tot een bijzonder krachtig moment om bepaalde processen of situaties in je leven een flinke boost te geven. Welke processen mogen bespoedigd gaan worden? Welke blokkades mogen daarbij opgeruimd worden? Waar is heling voor nodig? Wat mag bekrachtigd gaan worden? Dit ritueel is een moment voor jou om, in een veilige setting, deze vragen door te kunnen geven aan de geestenwereld. En via mij, als begeleidende sjamaan, kan er ook direct healing en zegening vanuit die wereld aan jou overgebracht worden.

Dit ritueel wordt gehouden volgens de richtlijnen van de klassiek sjamanistische traditie van Spirit of Wolf. Wat dit betekent voor vorm en inhoud van dit ritueel, wordt aan het begin van de avond duidelijk uitgelegd. Dit ritueel is geschikt voor iedereen met interesse in sjamanisme, er is geen voorafgaande kennis of ervaring hiervoor nodig.

Deelname is op donatiebasis, met een minimum van 15 euro per persoon (neem ook contact op, mocht dit financieel niet haalbaar zijn). Daarnaast neem je een (voedsel)offer voor de geesten mee. Na aanmelding per mail volgt hierover meer uitleg.

Datum en tijd: vrijdag 30 juni 2023, 19.30 uur
Locatie: Lexmond. Exacte locatie volgt na aanmelding via de mail.
Voor aanmelding of vragen, mail naar: info@veenheks.nl
Evenement / Agenda delen: