Volle Maan Vuurritueel

Veenheks
09-09-2022
17:30
Gouderak
Zuid-Holland
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


Vrijdag 9 september begeleid ik een openbaar vuurritueel in Gouderak; een kamlanie uit de traditioneel sjamanistische lijn van Spirit of Wolf. Dit weekend valt de laatste volle maan in de lichte helft van het jaar (in onze traditie ‘de periode van de Open Hemelpoorten’), een goed moment dus om nog even wat extra bekrachtiging en zegening van de geesten van de Bovenwereld te vragen, voordat zij vanaf 21 september (het ‘Sluiten van de Hemelpoorten’, hier begeleid ik t.z.t. ook een ceremonie voor in Gouderak) voor een halfjaar in rust gaan.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Mijn eigen zoon Jurre (8 jaar) komt ook mee. Kinderen kunnen meehelpen de offerschaal mooi op te maken en het rituele vuur op te bouwen. En, rekening houdend met kinder-bedtijd 😉, beginnen we lekker op tijd. Zo rond 17.30 uur.

Ervaring met sjamanisme is niet noodzakelijk. Ik geef ter plekke, voorafgaand aan het ritueel, uitleg over vorm en inhoud.
Je kunt het ritueel beleven zoals jij wilt; als je mee wilt drummen, zingen of bewegen, is dat heel fijn natuurlijk (evt. leendrums beschikbaar, ook in kinderformaat). Maar als je gewoon lekker rustig bij het vuur wilt zitten om het allemaal over je heen te laten komen is dat natuurlijk ook helemaal goed. Tijdens het ritueel krijg je via mij van de aanwezige geesten een zegening en evt. een kleine healing.

Wat neem je mee?
• Offers voor de geesten van de Bovenwereld en (als je daar al contact mee hebt) je persoonlijke spirithelpers
• Katoenen linten in de kleuren wit, rood, groen, blauw en geel
• Donatie voor mij; minimaal E10,- (als dit financieel echt niet haalbaar is, is er altijd overleg mogelijk)

Om je aan te melden, mail naar info@veenheks.nl. Er is op deze locatie plaats voor ca. 8 mensen, dus aanmelden is verplicht. Voor vragen kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen. Na aanmelding via de mail, ontvang je van mij nog aanvullende informatie over de locatie en wat je bijv. als offers mee kunt nemen.

Voor extra informatie over de traditie en onze rituelen, kun je ook kijken op www.spiritofwolf.net
Evenement / Agenda delen: