Lezing “Leven van Licht”

Annie Fens
02-04-2023
14:00
De Dobbelsteen in Breda
Noord-Brabant
€ 20,00
nieuwe-aarde
Uncategorized


Lezing “Leven van Licht” door gastspreekster Ganga Hoogendoorn op zondagmiddag 2 april 2023 in de Dobbelsteen in Breda van 14:00 tot 17:00 uur.
Het concept van het 21-daagse pranaproces is dat de lichaamsenergieën opnieuw uitgebalanceerd worden volgens de originele blauwdruk van de mens. Daarna is het niet langer noodzakelijk om te eten of te drinken; de kosmische levensenergie, die overal is, is voldoende. Ganga gebruikte een jaar om zich voor te bereiden en steeds lichter te gaan eten. Ganga: “Want wat je normaal uit voedsel haalt kun je uit prana (of licht/levensenergie) halen. Eigenlijk ligt de verandering in je denken. Je fysieke lichaam maakt namelijk geen onderscheid tussen wat fysiek is en wat pranisch voedsel is. Dus als jij en ik het vertrouwen hebben dat er pranisch voedsel is, dan is het er onmiddellijk.”
Volgens Ganga zijn we hier allemaal voor transformatie. Nu gaat het erom dat ze haar ervaringen deelt met anderen. Een jonge Indiase meester drukte Ganga op het hart om veel kenbaarheid aan het proces te geven en om er zoveel mogelijk mensen in te begeleiden. Dit, omdat er in de toekomst grote veranderingen op komst zijn. Inmiddels begeleidt Ganga anderen bij het pranaproces en gebruikt daarbij naast meditatie, massage en gebed ook transformatieve teachings. Wat haar betreft is vertrouwen op God nodig. Ganga: “Als je niet op God vertrouwt, hoe doe je dan het pranaproces? Ik heb iets overleefd wat ik volgens de huidige medische kennis niet had kunnen overleven”. “Als je van prana gaat leven, komt er meer stilte in je systeem. Door de stilte verandert alles. Als je het pranaproces hebt gedaan, betekent dat niet dat je niet (meer) eet. Het betekent alleen dat de bron is veranderd.” Het kan mensen verlichting brengen. Het kan heel veel patronen doorbreken. Het is absoluut een start voor vrede. Het doel van het pranaproces is wakker worden!
Meer info: https://www.transformatieveyoga.com/
U bent van harte welkom!
Aanmelden: annie.shiva@gmail.com of 06-53776005
Locatie : De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813GR in Breda (wijk Princenhage)
Datum : zondag 2 april 2023
Tijd : 14:00 uur tot 17:00 uur, de zaal is geopend vanaf 13:30 uur, (pauze +/- 15:30 uur)
Entree : € 20,00 p.p. contant te betalen aan de kassa (a.u.b. gepast betalen, b.v.d.)
Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens
076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
Het zijn openbare bijeenkomsten. Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt bij deze bijeenkomsten.Evenement / Agenda delen: