Familie Opstellingen

Praktijk Ank de Groot
01-09-2022
19:30
De Zilk
Zuid-Holland
€ 75.00


Healing door Familie Opstellingen.
We hebben allemaal ons verhaal waarvan de toekomst ligt in het verleden. Een blauwdruk vanuit onze familie/voorouders die zich presenteert in het heden.
Door te werken aan onze persoonlijke en spirituele groei veranderen we onze wereld in het verleden, toekomst en het heden. Niet alleen voor onszelf maar ook voor diegene die ons zijn voorgegaan en diegene die na ons komen.

Een familieopstelling is een ceremonie die is ontwikkeld door de Duitser Bert Hellinger. De werkwijze van Hellinger is de werkwijze van het zogenaamd Systemisch werken. De begeleiders trachten middels het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele vraagstukken of knelpunten daartussen te herkennen en erkennen.

Bij een familieopstelling wordt een aantal deelnemers fysiek opgesteld als representant van de cliënt en zijn familie. In plaats van representanten gebruik ik ook vloerankers(blaadjes), kussens of zelfs stoelen. Hier is het effect hetzelfde als van een groepsopstelling. Een opstelling gaat over jou en je familieleden, maar voor het doen van een opstelling is het niet nodig dat ze erbij zijn.

“De waarde van het leven vindt zijn essentie in de liefdevolle verbinding tussen twee mensen. “

– © Ank de Groot –
Evenement / Agenda delen: