Wereld Healing

Maria Henkes
05-09-2022
13:30
online via TEAMS, gratis, zonder app installeren.
Online
gratis
gratis
healing
meditatie


Hoi lieve zielemensen,

Het is heftig in de energie. Dus gun jezelf even een momentje om weer op te laden. De Wereld Healing is daar bij uitstek zeer geschikt voor!
Ik geef de Wereld Healing; op maandagmiddag (van 13.30-15.3 uur) en 't Bewustzijn Momedinsdagavond (van 20.00 - 20.30 uur)!!! Als je dat fijn vindt, kun je gerust met beide meedoen.

meld je aan via mijn email adres, (info@ en dan mijn naam erachter mariahenkes en dan .nl erchter) dan kom je op de deelnemers lijst te staan, ontvang je elke week de teams linken, je bepaalt dan zelf of je mee doet of niet. Vrijheid Blijheid.
Als je mensen kent die mee zouden willen doen stuur ze dan even deze informatie door en vraag ze mij even een mailtje te sturen, naar info@ en dan m'n naam erachter en .nl

Bij de Wereld Healing werken we met zeer krachtige healing methodes vanuit het bewustzijn die doorwerken op alle mensen. We laten het heldere licht van ons bewustzijn schijnen, dwars door alle illusies heen, waardoor ze op magische wijze oplossen. Telkens worden hierin nog weer nieuwe methodes aangereikt. Zo gaan we de heelheid in alles ervaren en houden we onszelf en alle mensen op de hele wereld in heelheid. Soms werken we met een methode waarbij we op wereldwijde gebeurtenissen werken door simpelweg vanuit de helderheid van ons bewustzijn te kijken hoe het was geweest als alle betrokkenen in het bewustzijn hadden kunnen zitten. Het voelt dat het alles uitwist, verder het verleden in, naar het nu en naar de toekomst. Ik laat me leiden door mijn spirithelpers in wat er mag gebeuren. Je bent van harte welkom om het mee te ervaren.

 Als je je via een mailtje eenmalig aangemeld hebt, ontvang je elke zondag via de mail de TEAMS linken daar hoef je maandagmiddag om 13.30 uur alleen maar op te klikken, als je dit via je computer doet, dan ben je gelijk binnen. Je bepaalt zelf of je meedoet of niet. Vrijheid, Blijheid.
 We werken vanaf het allereerste begin zonder camera en zonder geluid, dus zet voordat je op 'deelnemen' drukt, eerst je camera en je microfoon uit.
 Zet de Wereld Healing en 't Bewustzijn Momentje alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor even een momentje voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven! En help je ook nog de wereld!

Maandag middag Wereld Healing van 13.30 - 15.30 uur:

Dinsdag avond Bewustzijn Momentje van 20.00 – 20.30 uur.

Beide zijn gratis!

 Àls je liever wilt deelnemen via je mobiele telefoon, dan heb je wèl de (gratis) app van Teams nodig.
 Vrijheid, blijheid. Als je niet kunt of wilt deelnemen, geen probleem en niet nodig om dat te melden.
 Angst voor eigen grootsheid, licht, en stralendheid: Doe gerust mee. Als je durft... Misschien wil je wel meedoen. Maar komt het er steeds niet van. Laat je er elke keer nog weer wat tussenkomen. Omdat er nog angst is voor al dat licht, die liefde, die kracht die we in onze spirit zijn.
Iets in je weet al dat dit heel groots voor je gaat zijn, en dat je door hieraan mee te gaan doen, enorme zevenmijlslaarzen stappen zult gaan maken. Dus ja, als je durft…
 Dankjewel voor de prachtige bijdrage die je hiermee levert aan jezelf en aan het ‘al wat is’.
 Zet voor jezelf van te voren alvast een lekker muziekje klaar van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om mee te gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. https://www.youtube.com/channel/UChRb6fSqIPoYV2fFvatjGLQ/playlists daar heb ik een prachtige playlist samengesteld van meerdere nummers van Mei Lan.

Ik verheug me erop samen met jullie weer in het licht te zitten!!

In licht en liefde,
Maria
www.mariahenkes.nl
Evenement / Agenda delen: