Herinner je wie jij bent, module 3

Centrum MAIA
29-09-2023
10:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 250,00
ascensie
workshop


Training: Herinner je wie jij bent, persoonlijke & intuïtieve ontwikkeling
Module 3: Basistraining Aura Reading...

Readen is een ontmoeting tussen twee mensen. Een ontmoeting die de mogelijkheid biedt om van elkaar te leren en samen te kunnen groeien, jezelf ontmoeten in de ander, een ontdekkingsreis die nooit stopt...

Nadat je in module 1 je eigen energie weer hebt leren kennen en herkennen ben je in module 2 gaan ontdekken waar jouw passie en kwaliteiten liggen. Door deze inzichten en bewustwording weet je weer waar jij blij van wordt en durf je inmiddels steeds vaker voor jezelf te kiezen en jouw eigen pad te lopen. Nu je deze stevige basis voor jezelf hebt mogen creëren kun je jouw intuïtie nog een stapje verder gaan ontwikkelen.

In module 3 ga je de basis leren voor het geven van een reading. Je krijgt in deze module de tools voor het geven van een Roos-reading, het readen van de aura-lagen en het readen van de chakra's. Readen is een manier van 'zien' wie iemand in wezen is. Door middel van je helderziende vermogens krijg je beelden te zien, informatie te horen, te voelen of te weten. De informatie die je waar neemt ga je leren vertalen in begrijpelijke taal. Iedereen heeft de beschikking over deze vermogens waarmee je op een dieper niveau je intuïtie gaat durven volgen.

Een reading is deels een weerspiegeling naar jezelf. Je leest en interpreteert de aura van de ander waarbij je altijd aspecten tegen zult komen die ook voor jou herkenbaar zijn. Dit hoort bij het persoonlijke leerproces om verder te kunnen groeien maar is ook de kosmische wet van resonantie: Het gelijke trekt het gelijke aan en wordt ook wel je match genoemd. Een reading geven voor een ander is dus altijd ook een stukje herkenning naar jezelf toe. Door dit te voelen, er bewust van te worden, erken en accepteer je steeds meer wie jij nu werkelijk bent. Een bijzonder persoonlijk en spiritueel proces.

Uiteraard ben je in 8 dagdelen geen volleerd aura-reader. Door echter te proeven aan deze vaardigheid, en hiermee de training Herinner je wie jij bent af te ronden, zul je na afloop ervaren dat je opnieuw de nodige stappen in jouw groeiproces hebt kunnen maken.


Info:
Kijk voor actuele startdata op onze website
Tijdsduur: 8 lessen van 19.30-22.00 uur of 4 dagen van 10.00-16.00 uur
Trainer: Maja van Houting
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5 Nistelrode
Evenement / Agenda delen: