Akasha Kronieken

Helena Struik
11-07-2022
17:00
Rotterdam
Online
€ 55
korting actie
Uncategorized


Online akasha kronieken consulten 60 min per mens😃

In deze spannende tijd die vaak het uiterste van je vergt is het van groot belang dat je focus houdt op jouw eigen kern. 

In mijn jarenlange ervaring als coach en medium is dit een rode draad: anderen ondersteunen in het (her) verbinden met hun levensdoelen, alsmede het licht laten schijnen op zaken die op dat moment voor jou belangrijk zijn.

Als je op een kruispunt staat en wilt voelen wat voor jou de juiste weg is, bepaalde diepere stukken in je zelf verder verhelderd wilt krijgen, dieper in je eigen spiegel wilt kijken of wilt weten waarom je met diepere stukken worstelt.

Vanuit je hart de roeping van je ziel volgen, zodat jij je doel op aarde kan leven.

Ik concentreer mijn activiteiten met Soul Coaching  rond de invalshoeken Akasha Kronieken, individuele opstellingen, astrologische levensmissies, aura clearingen en basis Human Design. Daarnaast heb ik veel mensen begeleid in het opruimen van diepere zielenblokkades. Indien nodig in bepaalde situaties, kunnen  boodschappen doorkomen van overleden dierbaren of overige lichtwezens.

Wil je een duwtje in de rug of bepaalde zaken helderder krijgen? Tijdelijke actie voor de maand juli nu 55 euro voor 60 min online (ipv 68 euro)
App mij op 06-24964559 Helena Struik of info@helenastruikconnectie.com, tot binnenkort🙋‍♀️😊
Evenement / Agenda delen: