Liefde, licht en compassie als Levenkunst module 1: Een nieuwe focus in bewustzijn (2 dgn)

Integrale Coaching en Inspiratie Willy van Berkel
07-02-2024
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 299
ascensie
nieuwe-aarde


Voor iedereen die wel wat handvatten kan gebruiken in deze Nieuwe Aarde in Eenheidsbewustzijn.
Voor therapeuten zijn er protocollen en modules aanwezig, (systemische modules, ankerpunten, healers en readers, aura- en chakrahealers, NEI-therapeuten, NLP-ers, etc.)

Dag 1 (7 februari 2024): Een nieuwe focus op bewustzijn.
We bespreken de huidige tijd, de overgangstijd waarin we ons bewustzijn vergroten van de 3e naar de 5e dimensie en verder. We hebben het over de 5e dimensie, die van het hart-gedragen bewustzijn, de rol van corona, de oorlogen en het helen van individueel en planetair collectief trauma. We gaan in op de Overgangs- en Nieuwetijdsklachten die zich voor kunnen doen.

In deze tijd zetten we een grote stap voorwaarts, naar wie we ten diepste zijn. We zijn al in de tijd, waarin we in Eenheid met onszelf en elkaar kunnen leven. Vanuit onze eigen essentie, ons allerhoogste doel en hartsverlangen in dit leven. Ook als heler, therapeut, arts, hulpverlener. Dit houdt een nieuwe focus op onze plek in de wereld in. Op dag 1 ontvang je modules om jouw eigen plek en rollen in de Eenheidssamenleving in te kunnen nemen. Zodat je vanuit jouw eigen plek als heler of therapeut aan de slag kunt.
- Modules Eenheidsbewustzijn (plek en rollen)
- Numerologieprotocol

Dag 2 (21 februari 2024): De kracht van ons lichaamsbewustzijn.
Ons lichaam is zowel onze pendel als ons instrument. Aan de ene kant helpt ons lichaam ons oude angsten en trauma’s op te ruimen en het signaleert wanneer we toe zijn aan een nieuwe bewustzijnssprong. Daarbij kunnen we onszelf ook helen via ons eigen lichaam. We gaan in op hoe dit werkt en hoe we onze communicatie met ons eigen lichaam kunnen verbeteren zodat we moeitelozer en in rust (oude) verhalen en onzekerheden kunnen loslaten. Op deze dag gaan we ook in op een andere kijk op angsten, saboteurs en energetische belastingen.

Op dag 2 bespreken we vanuit de vijf elementenleer (vuur, aarde, metaal, water en hout) de energetische instrumenten die je in kunt zetten om onze groei naar de 5e dimensie en verder te ondersteunen.
- Verdiepingsprotocol 5e dimensie (op basis van vijfelementenleer)
- Belastingenprotocol (emotioneel en fysiek)
- Acceptatieprotocol
- Overige modules (energetische koorden, bedanken en vergeven, flow of life, dualiteiten, innerlijk kind, blokkades onderzoeken)
Evenement / Agenda delen: