Energetische verdieping: Nieuwetijdsheler 5D module 1: onze eigen unieke plek (2 dgn)

Integrale Coaching en Inspiratie Willy van Berkel
07-09-2022
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 275
ascensie
nieuwe-aarde


Voor alle energetisch therapeuten: voor de ondersteuning naar onze nieuwe aarde in 5D toe.
Voor therapeuten die gebruik maken van systemische modules, ankerpunten, healers & readers, aura- en chakrahealers, NEI-therapeuten, NLP-ers, etc.

Dag 1 (7 of 30 september): Onze nieuwe plek en rollen in de Eenheidsbewustzijn.
We bespreken de huidige tijd, de overgangstijd waarin we ons bewustzijn vergroten van de 3e naar de 5e dimensie en verder. We hebben het over de 5e dimensie, die van het hart-gedragen bewustzijn, de rol van corona en de oorlog in de Oekraïne en het helen van individueel en planetair collectief trauma. We gaan in op de Overgangs- en Nieuwetijdsklachten die zich voor kunnen doen.

In deze tijd zetten we een grote stap voorwaarts, naar wie we ten diepste zijn. We gaan naar een tijd toe, waarin we in Eenheid met onszelf en elkaar gaan leven. Vanuit onze eigen essentie, ons allerhoogste doel en hartsverlangen in dit leven. Ook als heler, therapeut, arts, hulpverlener. Dit houdt een nieuwe focus op onze plek in de wereld in. Op dag 1 ontvang je modules om jouw eigen plek en rollen in de Eenheidssamenleving in te kunnen nemen. Zodat je vanuit jouw eigen plek als heler of therapeut aan de slag kunt.
- Modules Eenheidsbewustzijn (plek en rollen)
- Numerologieprotocol

Dag 2 (21 september of 14 oktober): De kracht van ons lichaamsbewustzijn.
Ons lichaam is onze pendel: het helpt ons oude angsten en trauma’s op te ruimen en het signaleert wanneer we toe zijn aan een nieuwe bewustzijnssprong. We gaan in op hoe dit werkt en hoe we onze communicatie met ons eigen lichaam kunnen verbeteren zodat we moeitelozer en in rust de verhalen en onzekerheden kunnen loslaten. Op deze dag gaan we ook in op een andere kijk op angsten, saboteurs en energetische belastingen.

Op dag 2 bespreken we vanuit de vijf elementenleer (vuur, aarde, metaal, water en hout) de energetische instrumenten die je in kunt zetten om onze groei naar de 5e dimensie te ondersteunen.
- Verdiepingsprotocol 5e dimensie (op basis van vijfelementenleer)
- Belastingenprotocol (emotioneel en fysiek)
- Acceptatieprotocol
- Overige modules (energetische koorden, bedanken en vergeven, flow of life, dualiteiten, innerlijk kind, blokkades onderzoeken)
Evenement / Agenda delen: