Ancient calling, remember who you are – Ard Pisa en Tessa Koop

Op Hodenpijl
26-09-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 26,50
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Waarom wordt er zoveel kennis over krachtplaatsen en oude beschavingen voor ons achtergehouden? Wat zegt onze geschiedenis over wie wij werkelijk zijn en waar wij vandaan komen? Maar bovenal, wat zeggen de oude mysteries over deze tijd en waar wij naar op weg zijn? Nu is het tijd dat deze kennis terugkeert naar iedereen die er klaar voor is om het te ontvangen en te begrijpen.

Love Story
De Verhalenvertellers Ard Pisa en Tessa Koop nemen je mee in His-Story & Her-Story en de Love Story van Moeder Aarde. Want onze prachtige planeet leeft en heeft bewustzijn! Er is een oeroude collectieve oermoederziel op Aarde die niet alleen ons verleden en heden kent, maar ons bovenal wil begeleiden op weg naar de toekomst. De Nieuwe Aarde die wij voelen in ons hart en waar wij ons op kunnen afstemmen, via ondermeer de krachtplekken in Nederland…

Muzikale omlijsting door Loes
Singer/Songwriter Loes Swinkels zal deze bijzondere avond muzikaal ondersteunen met haar prachtige stem en gitaar. De muziek die Loes deelt, raakt op zielsniveau en werkt openend, helend en verzachtend, zodat de verhalen van nog meer overkomen. Loes is o.a. bekend van de liedjes Goddess en de Engelse vertaling van Prayer Of The Mothers. In haar muziek laat ze zich inspireren door de natuur, gemaakte wereldreizen, spirituele diepte en het leven zelf.

Krachtplekken en Oermoeder
Tessa Koops is auteur van het boek Cosmic Woman, Naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders. Ard Pisa is krachtplekkenexpert en verzorgt al vele jaren lezingen en excursies naar bijzondere krachtplekken, in vooral Nederland. Tessa stemt zich die avond af op de oermoeder energie, verbonden aan de 13 Grootmoeders. Ard ondersteunt haar verhaal met adembenemende historische feiten over oude krachtplekken, bouwwerken en beschavingen.

Kristal meenemen
Kom deze avond naar Op Hodenpijl voor magie en verwondering. Tessa laat je de energie van de 13 Grootmoeders ervaren, doordat ze op het podium een krachtplek maakt van Kristallen Schedels, veren, bloemen en andere kristallen. Ook jij mag een kristal meenemen om in de cirkel achter te laten. Die avond beleef je de oermoederenergie via een gezamenlijke meditatie, die een effect heeft op het levensweb waarin alles met elkaar is verbonden.

Hoor jij The Calling?
Ard zal deze avond bekend maken naar welke krachtplek in Nederland de kristallen worden gebracht. Via een Kristal Ceremonie, afgestemd op de energie van de 13 Grootmoeders, geven we de met liefde opgeladen kristallen terug aan Moeder Aarde. Via haar web, op een plek midden in de natuur wacht zij op ons om met haar te verbinden. Hoor jij The Calling? Voel je welkom!

Meer weten over Tessa en Ard?
Ard en Tessa leerden elkaar via de podcasts bij Univibes (zie hier en hier) kennen. Hier vind je meer over de activiteiten van Ard, zoals zijn lezingen en hunebed tours: www.ardpisa.nu. Meer over het boek Cosmic Woman en de Yurt Journeys die Tessa organiseert vind je hier: www.cosmicwoman.nl.

Prijs lezing: € 26,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 56,-
Evenement / Agenda delen: